Advertenties

Divergent Film Trailer

De volledige filmtrailer van Divergent, de nog te verschijnen romantische actie science-fiction film geregisseerd door Neil Burger, is nu online beschikbaar, je kan hem onderstaand bekijken:


DIVERGENT

Wat je verschillend maakt, maakt je gevaarlijk!

Verhaallijn:
“Divergent is een aangrijpende actie-avonturen thriller in een futuristische wereld waar de maatschappij is verdeeld in vijf facties. Als elke persoon volwassen wordt, moet hij of zij een factie kiezen en zich ertoe verbinden voor de rest van hun leven. Tris Prior (Shailene Woodley) kiest Dauntless – de moedige risiconemers die moed boven alles na streven. Tijdens de Dauntless initiatie, voltooit Tris dodelijke stunts en kijkt ze naar haar diepste angsten in spectaculaire simulaties. Als ze ontdekt dat ze een Divergent is, iemand die nooit in staat zal zijn om te passen in slechts een factie, wordt ze gewaarschuwd dat ze dit geheim moeten verbergen of haar leven riskeren. Als Tris een dreigende oorlog ontdekt die haar familie en het leven van de mysterieuze Dauntless leider, op ze verliefd is geraakt, bedreigt, moet ze haar grootste test tot nu toe ondergaan om te onthullen of ze een Divergent is die de wereld gaat redden – of vernietigen.”

De cast bestaat uit Shailene Woodley, Kate Winslet, Theo James, Ashley Judd, Tony Goldwyn, Ray Stevenson, Mekhi Phifer, Maggie Q, Jai Courtney, Miles Teller, Zoƫ Kravitz, Ansel Elgort, Ben Lloyd-Hughes, Ben Lamb, Christian Madsen en Amy Newbold. De film is gebaseerd op de best verkochte roman met de zelfde naam geschreven door Veronica Roth.

Hou je van deze trailer van Divergent? Is de film trouw aan zijn bronmateriaal? Deel hieronder je mening!

Release datum: 21 maart 2014.
:)