Advertenties

Divergent Film

Regisseur Neil Burger (die aan het hoofd stond van Limitless) werkt aan Divergent, een romantische actie, science-fiction film gebaseerd op de roman met dezelfde naam, geschreven door Veronica Roth. De film is geproduceerd door Summit Entertainment en de hoofdrol wordtn vertolkt door Shailene Woodley als Beatrice Prior alias Trice.

Hier is een eerste officiƫle blik op Shailene Woodley in de film Divergent:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De film speelt zich af in een futuristische dystopie, een tiener zoekt verlossing van haar homogense samenleving die mensen onderverdeeld op basis van menselijke eigenschappen. Ze verlaat haar groep en sluit zich aan bij een rivaliserende groep. Al gauw raakt ze verliefd op een oudere man.”

Naast Shailene Woodley bestaat de cast verder uit Kate Winslet, Theo James, Ashley Judd, Tony Goldwyn, Ray Stevenson, Mekhi Phifer, Maggie Q, Jai Courtney, Miles Teller, Zoƫ Kravitz, Ansel Elgort, Ben Lloyd-Hughes, Ben Lamb, Christian Madsen en Amy Newbold.

Heb je de roman gelezen waarop de film gebaseerd is? Is het de moeite waard? Divergent is het eerste boek uit ene trilogie. Dus, als de film het goed doet in de bioscopen zal Summit waarschijnlijk wel een vervolg plannen.

De release datum van Divergent is voorzien voor 21 maart 2014.
:)