Advertenties

Django Unchained Trailer

Django Unchained FilmDe volledige trailer van Django Unchained, het nog te verschijnen westerndrama met in de hoofdrollen: Jamie Foxx, Christoph Waltz en Leonardo DiCaprio, werd online uitgebracht:

Django Unchained Trailer


DJANGO UNCHAINED

De nieuwe film door Quentin Tarantino.

Leven, vrijheid en het streven naar wraak.

Verhaallijn:
“Het verhaal speelt zich af in het Zuiden twee jaar voor de Burgeroorlog, in DJANGO UNCHAINED schittert Jamie Foxx als Django, een slaaf wiens wrede achtergrond met zijn voormalige eigenaren hem rechtstreeks confronteert met de in Duitsland geboren premiejager dr. King Schultz (Christoph Waltz). Schultz is op het spoor van de moorddadige Brittle broers en alleen Django kan hem kan leiden naar zijn premie. De onorthodoxe Schultz neemt Django mee met een belofte om hem te bevrijden na het gevangennemen van de Brittles – dood of levend.

Het slagen van de missie leidt Schultz ertoe om Django te bevrijden. De twee mannen kiezen er echter voor om niet hun eigen weg gaan. In plaats daarvan zoekt Schultz naar de meest gezochte criminelen van het Zuiden met Django aan zijn zijde. Tijdens de jacht scherpt Django zijn jachtvaardigheden aan. Django blijft gericht op Ć©Ć©n doel: Het vinden en redden van Broomhilda (Kerry Washington), de vrouw die hij lang geleden verloor aan de slavenhandel.”

Wel, Django Unchained voelt zeker aan als een Quentin Tarantino film. Het zal leuk zijn om deze film te bekijken!

De release datum van Django Unchained is voorzien voor 25 december 2012.
:)