Advertenties

Django Unchained Verhaallijn

De officiële verhaallijn van Django Unchained werd onthuld:

Django Unchained Trailer

Verhaallijn:
Het verhaal speelt zich af in het zuiden twee jaar voor de Burgeroorlog, Django Unchained sterren Jamie Foxx als Django, een slaaf met een brutale voorgeschiedenis met zijn voormalige eigenaren confronteert hem met de in Duitsland geboren premiejager dr. King Schultz. Schultz is op het spoor van de moorddadige Brittle broers en alleen Django kan hem leiden naar zijn prooi. De onorthodoxe Schultz verkrijgt Django’s hulp met een belofte om hem te bevrijden bij het opsporen van de Brittles – dood of levend.
Succes leidt er toe dat Schultz, Django wil bevrijden hoewel de twee mannen er niet voor kiezen om hun eigen weg gaan. In plaats daarvan zoekt Schultz de meest gezochte criminelen van het Zuiden op met Django aan zijn zijde. Belangrijke jachtvaardigheden worden aangeslepen, Django blijft gericht op één doel: het vinden en redden van Broomhilda (Kerry Washington), de vrouw die hij lang geleden verloor aan de slavenhandel.
Django en Schultz’s zoektocht leidt hen uiteindelijk naar Calvin Candie, de eigenaar van ‘Candyland’, een beruchte plantage waar slaven voorbereid worden door de trainer Ace Woody (Kurt Russell) om met elkaar te vechten in een competitie. Tijdens het verkennen van de plantage onder valse voorwendselen, wekken Django en Schultz het vermoeden van Stephen (Samuel L. Jackson), de vertrouwde Candie huis- slaaf. Hun verblijf is gesignaleerd en een verraderlijke organisatie sluit in. Als Django en Schultz willen ontsnappen met Broomhilda, moeten ze kiezen tussen onafhankelijkheid en solidariteit, tussen offer en overleving ..

De film Django Unchained zal uitgebracht worden in de bioscopen tijdens Kerstmis 2012 (25 december 2012).
:)