Advertenties

Dolphin Tale Film

Dolphin Tale is een nog te verschijnen 3D-avonturen familiefilm geregisseerd door Charles Martin Smith en met in de hoofdrollen Morgan Freeman, Harry Connick Jr, Ashley Judd, Kris Kristofferson, en Nathan Gamble. Het verhaal is geïnspireerd door het opmerkelijk waargebeurde verhaal van een moedige dolfijn genaamd Winter en de meelevende mensen die samen haar leven redden. De film Dolphin Tale zal worden uitgebracht in de bioscoop op 23 september 2011.

Dolphin Tale Trailer

Hieronder kan je een eerste blik werpen op de film Dolphin Tale:
(Klik op de foto voor een vergroting.)
Dolphin Tale FilmVerhaallijn:
“Ge├»nspireerd door het waargebeurde verhaal van een dolfijn met de naam Winter die gered werd aan de kust van Florida. De film zal een jongen volgen die bevriend raakt met een gewonde dolfijn die haar staart heeft verloren in een krab val.
Morgan Freeman speelt een arts die een prothese voor de staart van de dolfijnmaakt terwijl Ashley Judd een hoofdrol vertolkt sterren als moeder van de jongen. ”

Als je ooit naar Clearwater, Florida gaat moet je even stoppen bij het Clearwater Marine Science Center. Je moet er kennis maken met Winter. Het is echt een bijzondere ervaring!

Blijf in contact met ons voor meer informatie over de film Dolphin Tale!
:)