Advertenties

Dorothy of Oz Trailer

Dorothy of Oz FilmDe eerste officiƫle filmtrailer van Dorothy of Oz, het nog te verschijnen vervolg als 3D animatiefilm op de the Wizard of Oz, werd voor het eerst vertoond door Entertainment Tonight:

Dorothy of Oz Trailer


DOROTHY OF OZ
Verhaallijn:
“Het verhaal begint als Dorothy terugkeert naar Kansas om alles verwoest te vinden door de tornado die haar naar Oz voerde. Voor ze kan reageren op de vernietiging van haar huis wordt ze terug getransporteerd naar Oz waar haar drie vrienden (Vogelschrik, Leeuw en Blikken Man) zijn verdwenen. Ze ontmoet een charmante man gemaakt van marshmallows die niet helemaal voor zichzelf kan denken, een kleine porseleinen poppenprinses wiens bazigheid slechts een vermomming is voor haar breekbaarheid en een sleepboot met zoveel persoonlijkheden als hij onderdelen heeft. Dorothy moet helpen om deze groep samen te laten werken tegen de Nar, een boze nieuwe schurk die gelooft dat alles op Oz zich onder zijn controle moet bevinden.
Hoe zullen Dorothy en haar nieuwe metgezellen samenwerken in een schijnbaar rampzalige tijd om Oz te herstellen naar het oord dat we allemaal kennen en liefhebben? ”

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

En enkele foto’s:


De film is geregisseerd door Will Finn en Dan St. Pierre.
:)
1