Advertenties

Dredd Film Trailer

Dredd FilmDe volledige officiƫle filmtrailer van Dredd, de nog te verschijnen actie science-fiction film in een regie van Pete Travis en met in de hoofdrol Karl Urban, werd online uitgebracht door Lionsgate:

Dredd Trailer


DREDD
Verhaallijn:
“Het toekomstige Amerika is een bestraald braakliggend terrein. Aan de oostkust, dat loopt van Boston tot Washington DC, ligt Mega City One – een grote, gewelddadige metropool waar criminelen de chaotische straten regeren. De enige kracht van de wet ligt bij de opgeroepen stedelijke politie. “judges” die over de gecombineerde krachten van rechter, jury en beul beschikken en gevreesd zijn door de hele stad, Dredd (Karl Urban) is de ultieme rechter, uitgedaagd met het bevrijden van de stad van zijn nieuwste plaag – een gevaarlijke drugsepidemie die de gebruikers van ‘Slo-Mo’ de werkelijkheid laat ervaren aan een fractie van de normale snelheid.
Tijdens een routine dag op de baan, wordt Cassandra Anderson (Olivia Thirlby), een groentje met krachtige psychische vermogens dankzij een genetische mutatie, toegewezen aan Dredd voor training. Een gruwelijke misdaad neemt hen mee naar een wijk waar collega-judges zich zelden durven te wagen – een verticale sloppenwijk met 200 verdiepingen gecontroleerd door prostituee drugsbaron Ma-Ma (Lena Headey) en haar meedogenloze clan. Wanneer ze Ć©Ć©n van de clans binnencirkel vangen neemt Ma-Ma de controle over in het controlecentrum en gaat een smerige, keiharde oorlog aan tegen de judges die bewijst dat ze er alles aan zal doen om haar rijk te beschermen. Met een groeiend slachtoffer aantal en geen uitweg, moeten Dredd en Anderson de kansen confronteren en een niet aflatende strijd voor overleving aangaan.”

De release datum voor Dredd is voorzien voor 21 september 2012.
:)