Advertenties

Drift Film trailer

Onderstaand kan je de eerste officiĆ«le filmtrailer van Drift bekijken, de nog te verschijnen film in een regie van Morgan O’Neill en Ben Nott, en in de hoofdrollen vinden we Myles Pollard, Xavier Samuel en Sam Worthington:

Drift Film


DRIFT
Verhaallijn:

“AustraliĆ«, in de jaren ’70. The Kelly broers, Andy en Jimmy, hebben Ć©Ć©n grote passie: het surfen op grote golven. Ze nemen de uitdaging aan van een conservatieve samenleving en meedogenloze motorrijders om de moderne surf-industrie op te starten ..
De film vertelt over de opkomst van surfmerken en de verspreiding van relaxe surfbenadering als een wereldwijde lifestyle. Een verhaal over passie en corruptie, vriendschap en trouw, dodelijke verslaving en gebroken relaties, DRIFT vertelt een verhaal van moed en de wil om te overleven tegen alle verwachtingen in.”

Ik dacht dat Sam Worthington een hoofdrol zou vertolken maar eigenlijk speelt hij enkel een ondersteunende rol… Hoe dan ook, de film ziet er interessant uit, ik denk dat ik de film een kans zal geven wanneer hij uitgebracht wordt.
:)