Advertenties

Drive Film

Drive is een nog te verschijnen actie thriller geregisseerd door Nicolas Winding Refn (die ons Valhalla Rising bracht). Het verhaal draait rond een Hollywood stunt artiest die als bijberoep zijn ontsnappingskunsten aanbied. Hij ontdekt dat er een prijs op zijn hoofd werd gezet na de mislukking van een overval die fout ging. Acteur Ryan Gosling heeft de hoofdrol als de stunt chauffeur. De rolverdeling bestaat ook uit Carey Mulligan, Ron Perlman, Bryan Cranston, Albert Brooks, Christina Hendricks en Oscar Issac. De film Drive zal verschijnen in de bioscopen op 16 September 16, 2011.

Drive Trailer

Hier kan je voor het eerste een officiële blik werpen op Ryan Gosling en Carey Mulligan in de film Drive:
(Klik op een foto voor een vergroting.)

Drive Film

Verhaallijn:
“Hollywoods stunt driver overdag (Ryan Gosling), een eenzame ziel van aard, heeft een bijberoep als eerste klas ontsnappingschauffeur, te huur voor de criminele onderwereld. Nadat hij toezegde om de echtgenoot van zijn mooie buurvrouw, Irene (Carey Mulligan)te helpen wordt hij het doelwit van één van LA’s meest gevaarlijke mannen. Wanneer de job verkeerd gevaarlijk verkeerd gaat is de enige manier om Irene en haar zoon in leven te houden het gebruik van wat hij het beste kan – Rijden (Drive!)”

Sinds Carrey Mulligan betrokken is bij de film Drive ben ik zeker dat de film gebaseerd is op een sluitend verhaal. Wel, laten we hopen dat de eerste film trailer van Drive spoedig zal vrij gegeven worden zodat we ons een beter idee kunnen vormen van wat te verwachten.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte voor meer informatie over de film Drive.
:)