Advertenties

Earth to Echo Film Trailer

Onderstaand kan je de eerste officiƫle film trailer bekijken van Earth of Echo, een aanstaande avonturen science-fiction film geregisseerd door Dave Green en met in de hoofdrollen Teo Halm, Brian Bradley, Reese Hartwig en Ella Linnea Wahlestedt:


EARTH TO ECHO

Niemand zal ooit ons verhaal geloven.

Verhaallijn:
“Nadat een bouwproject begint te graven in hun buurt, ontvangen beste vrienden Tuck, Munch en Alex op onverklaarbare wijze vreemde, gecodeerde berichten op hun mobiele telefoons. Ze zijn ervan overtuigd dat er iets groters aan de gang is en gaan naar hun ouders en de overheid. Als iedereen om hen heen weigert om de berichten ernstig te nemen, gaan de drie op een geheim avontuur om de code te kraken en deze te volgen naar de bron. Maar nadat ze deze kwestie in hun eigen handen hebben genomen, stelt het trio vast dat ze teveel hooi op de vork hebben genomen als ze een mysterieus wezen ontdekken uit een andere wereld, dat wanhopig hun hulp nodig heeft. Deze epische en spannende en opwindende reis die dan volgt zal hun leven voorgoed veranderen.”

Deze trailer is heel goed bewerkt. Het verhaal voelt aan als een mix van Chronicle en E.T. De Extra-Terrestrial. De film is uiteraard gericht op een jong publiek, maar dat kan me niet schelen, ik ben eraan verslaafd! Ik wil er zeker meer van zien!

De releasedatum van Earth Echo is voorzien voor 25 april 2014.
:)