Advertenties

Echelon Film

Echelon FilmStunt coordinator Simon Crane gaat zijn regie debuut maken met Echelon, een nog te verschijnen thriller actie film gebaseerd op de roman Firewall geschreven door ex-SAS soldaat Andy McNab. Het verhaal volgt Nick Stone, een voormalige SAS soldaat die een te huren agent werd en die zich nu tussen twee vuren bevindt. Aan de ene kant is er de Russische Maffia en aan de andere kant zijn er de Westerse Intelligentie Diensten die proberen het Echelon computer programma te pakken te krijgen. Ik vernam dat acteur op het punt staat om de hoofdrol als Nick Stone te pakken te krijgen. Er is nog geen officiƫle verschijningsdatum. Hier is een uittreksel uit de roman:

Echelon Trailer

Verhaallijn:
“Nick Stone, ex-SAS, werkt nu voor de Britse Intelligentie Dienst aan officieel niet bestaande operaties, hij is onverzettelijk, vindingrijk, zonder mededogen, hoog getraind ā€“ en wanhopig naar cash… Wanneer hij een freelance job wordt aangeboden om een maffia krijgsheer te kidnappen en in hem in St Petersburg af te leveren lijkt het alsof alle problemen zullen opgelost worden. In feite beginnen de problemen echter. Stone duikt onder in de akelige onderwereld van de voormalige Sovjet Republiek van Estland waar anonieme aggressors het Arctisch landschap bevolken. Hij bevindt zich tussen twee onverzettelijke vijanden. Rusland is op het pad om een gecoƶrdineerd cyber-spionage offensief uit te voeren. Men wil daarbij in de meest gevoelige Westerse militaire geheimen hacken. Amerikaanse en Britse Intelligentie Diensten zijn vastbesloten om deze pogingen af te wenden. De maffie aan de andere kant wachtten in de coulissen met hun eigen verkillende brutale oplossing…”

Ik geloof dat Jason Statham geschikt is voor de rol, eigenlijk speelde hij al de rol van een ex-SAS soldaat in de film Killer Elite.

Hoe dan ook blijf op de hoogte bij ons voor meer details over de film Echelon!
:)