Advertenties

Edge of Tomorrow Film Trailer

Laten we kijken naar de eerste officiële film trailer van Edge of Tomorrow, de komende actie science-fiction thriller geregisseerd door Doug Liman met in de hoofdrollen Emily Blunt en Tom Cruise:

Edge of Tomorrow Film – Gebaseerd op een roman door de Japanse Schrijver Hiroshi Sakurazaka.


EDGE OF TOMORROW
Verhaallijn:
“De epische actie van Edge of Tomorrow ontvouwt zich in een nabije toekomst waarin een buitenaards ras de aarde heeft getroffen in een onovertroffen, meedogenloze aanval. Ze zijn onverslaanbaar door elke militaire eenheid in de wereld.
Lt. Kolonel Bill Cage (Tom Cruise) is een ambtenaar die nog nooit een gevecht gezien heeft wanneer hij zonder pardon wordt ingezet in wat wel een zelfmoordmissie lijkt. Hij wordt gedood binnen een paar minuten, Cage vindt zichzelf nu op een onverklaarbare wijze in een tijdslus geworpen — hij wordt gedwongen om het zelfde brute gevecht elke keer opnieuw te beleven, vechten en sterven… opnieuw en opnieuw.
Maar met elk gevecht, raakt Cage in staat om deel te nemen aan de gevechten met zijn tegenstanders met toenemende behendigheid, naast Speciale Diensten soldaat Rita Vrataski (Emily Blunt). En als Cage en Rita de buitenaardsen aanvallen brengt elk gevecht hen dichter bij het verslaan van de vijand.”

Het ziet er naar uit dat Edge of Tomorrow een geweldige film gaat zijn. Laten we hopen dat ze geen misbruik zullen maken van die tijdslussen… Hoe dan ook, ik ben verslaafd door deze trailer!

De releasedatum van Edge of Tomorrow is voorzien voor 6 juni 2014.
:)