Advertenties

Elysium Film Trailer

De nieuwste lange trailer van Elysium, de nog te verschijnen science-fiction film geschreven en geregisseerd door Neill Blomkamp en met in de hoofdrol Matt Damon, is geweldig, je moet hem zeker bekijken:

Elysium film met in de hoofdrollen Matt Damon, Jodie Foster en Sharlto Copley

Verhaallijn:
“In het jaar 2159 bestaan er twee klassen van mensen​​: de zeer rijken, die op een ongerept kunstmatige ruimtestation leven genaamd Elysium, en de rest, die op een overbevolkte, verwoeste aarde wonen. De mensen van de Aarde zijn wanhopig om er aan te ontsnappen vanwege de misdaad en armoede. De bevolking van de Aarde hebben echt de beste medische zorgen nodig die op Elysium beschibaar zijn – maar sommigen op Elysium stoppen voor niets om anti-immigratiewetten af te dwingen voor het behoud van de luxueuze levensstijl van hun burgers. De enige man met een kans om gelijkheid te brengen in beide werelden is Max, een gewone man met een wanhopige nood om Elysium te bereiken. Zijn leven is in gevaar en met tegenzin neem hij de gevaarlijke missie aan – het is een opdracht die hem confronteert met Elysium ’s Secretaris Delacourt en haar harde lijn – maar als hij slaagt, kan hij niet alleen zijn eigen leven te redden, maar ook dat van miljoenen mensen op de Aarde.”

Nogmaals directeur Neill Blomkamp levert een grote science-fiction film af met ontzagwekkende visuele effecten, geweldig acteerwerk, en last but not least, een meeslepend verhaal! Blomkamp is de nieuwe Spielberg! Elysium is een bevestiging van zijn talent. Ik kan niet wachten om de film te bekijken!

Release datum: 9 augustus 2013.
:)