Advertenties

Empire State Film

Empire State Film met in de hoofdrollen Dwayne Johnson en Liam HemsworthRegisseur Dito Montiel (die aan het hoofd stond van The Son of No One ) werkt aan Empire State, een nog te verschijnen overvaldrama gebaseerd op een script van Adam Mazer. De film is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal van een overval in 1982 op een gepantserde New Yorkse geldvrachtwagen. Toen had die roof de hoogste cash opbrengst ooit in de geschiedenis van de Verenigde Staten. In de hoofdrollen vinden we: Liam Hemsworth, Dwayne Johnson, Emma Roberts, Chris Diamantopoulos, Nikki Reed en Michael Angarano. De release datum van Empire State is voorzien voor 10 juni 2013.

Empire State Trailer

Verhaallijn:
“Empire State is een drama dat draait rond twee kindertijdvrienden die een overval plannen op een gepantserde geldvrachtwagen en de New Yorkse Politie Agent die dit probeert te verhinderen.”

Zoals gezegd is de verhaallijn gebaseerd op een waar gebeurd verhaal, de verhaallijn van Empire State is gebaseerd op een echte gebeurtenis: in 1982, verdween $11 miljoen uit de kantoren van de Sentry Armored Car Courier Company in de Bronx in New York. Het werd toen gezien als de grootste cash diefstal in de Amerikaanse geschiedenis. De overheid vertelde later echter dat een aanzienlijk bedrag werd verduizeld door insiders.

Blijf op de hoogte via ons over meer details van de film Empire State.
:)