Advertenties

Ender’s Game Film Samenvatting van het verhaal

Ender's Game FilmbewerkingBekijk even de officiële samenvatting van het Ender’s Game verhaal, de nog te verschijnen science-fiction film in een regie van Gavin Hood en gebaseerd op de cult sci-fi roman met dezelfde naam door anti homo Auteur Orson Scott Card:

Ender’s Game Filmtrailer

Verhaallijn:
“In de nabije toekomst, zal een vijandig buitenaards ras (de Formics) de aarde aanvallen. Zonder de legendarische heldendaden van International Fleet Commander, Mazer Rackham (Ben Kingsley), zou alles verloren gegaan zijn. Ter voorbereiding van de volgende aanval, trainen de zeer gewaardeerde kolonel Graff (Harrison Ford) en de Internationale Militairen alleen de beste jonge kinderen om de toekomstige Mazer op te speuren. Ender Wiggin (Asa Butterfield), een verlegen, maar strategisch briljante jongen wordt uit zijn school weggehaald om deel uit te maken van de elite.
Na aankomst op de oorlogsschool is het heel eenvoudig voor Ender om snel en gemakkelijk de steeds moeilijker worden oorlogsspelletjes onder de knie te krijgen en dusdanig wint hij het respect van zijn leeftijdsgenoten. Ender wordt spoedig erkend door Graff als de komende grote hoop van de militairen en als resultaat wordt hij gepromoveerd tot de Command School. Eenmaal daar wordt hij getraind door Mazer Rackham zelf tot de bevelvoering van zijn collega-soldaten in een epische strijd die de toekomst van de Aarde zal bepalen en het menselijk ras zal redden.”

Ik heb goede herinneringen aan de roman waarop de film gebaseerd is, het was een verdomd goed boek. Laten we hopen dat de film het bronmateriaal zal respecteren!

Hoe dan ook, de release datum van het Ender’s Game is voorzien voor 1 november 2013.
: