Advertenties

Epic Film

Epic FilmTwentieth Century Fox Animation en Blue Sky Studios (de makers van Ice Age en Rio) partneren opnieuw voor Epic (voorheen getiteld Leaf Men), een nieuwe CG animatiefilm die een verborgen wereld zal onthullen in tegenstelling tot alle andere. De stemmencast kan bogen op Beyonce Knowles, Colin Farrell, Josh Hutcherson, Amanda Seyfried, Johnny Knoxville, AIZ Ansari, Jason Sudeikis, Steven Tyler, Blake Anderson en Juda Friedlander. Bekijk de officiƫle verhaalsamenvatting van de film:

Epic Trailer

Verhaallijn:
“EPIC vertelt het verhaal van een voortdurende strijd diep in het bos tussen de krachten van goed en kwaad. Wanneer een tienermeisje zichzelf op een magische wijze getransporteerd vindt naar dit geheim universum, waar ze een team moet vormen met een samenvoegsel van plezierige en grillige personages om hun wereld te redden … en de onze. ”

De film is gebaseerd op William Joyce’s kinderboek “The Leaf Men and the Brave Good Bugs”. Hier is een uittreksel uit het geĆÆllustreerde boek:

Uittreksel:
“Een oude vrouw wordt ziek en haar tuin begint te sterven. Een onverschrokken gezelschap van insecten neemt de taak op zich voor de bescherming van de tuin en roept dan de bijstand in van de mythische Leaf Men om de gevreesde Spinnen koningin te verslaan en de moestuin veilig te houden.”

Directeur Chris Wedge (die aan het hoofd stond van de eerste Ice Age film en Robots) staat nu aan het hoofd van de film. De release datum van Epic is voorzien op 24 mei 2012.

Een trailer van de film zou weldra terbeschikking moeten zijn. Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over de film Epic.
:)