Advertenties

Escape From Planet Earth Personage Posters

Bekijk even deze reeks van bonte personage posters van Escape From Planet Earth, de nog te verschijnen science-fiction komedie door Rainmaker Entertainment:

Escape From Planet Earth Film – Release Datum: 14 februari, 2013

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Het verhaal speelt zich op de planeet Baab waar de bewonderde astronaut Scorch Supernova een nationale held is voor de blauwe buitenaardse bevolking. Als een meester van gedurfde reddingen levert Scorch verbazingwekkende prestaties af met de stille hulp van zijn sullige broer Gary, hoofd van de missiecontrole bij BASA. Wanneer BASA’s no-nonsense chief Lena de broers informeert over een SOS vanop een notoir gevaarlijke planeet, verwerpt Scorch de waarschuwingen van Gary en gaat hij op weer spannende missie. Maar als Scorch zichzelf gevangen vindt in een duivelse valstrik van de boze Shanker is het aan de magere, risico vermijdende Gary om de echte redding uit te voeren. Als de interplanetaire inzet tot nieuwe hoogten stijgt, is het aan Gary om zijn broer, zijn planeet, zijn geliefde vrouw Kira en hun op avontuurbeluste zoon Kip te redden. ”

De film is geregisseerd door Cal Brunker. De stemmenrolbezetting bestaat ondermeer uit : Rob Corddry, Jessica Alba, Jane Lynch en William Shatner. In de bioscopen vanaf 14 februari 2013.
:)