Advertenties

Escape Plan Film Trailer – Met in de hoofdrollen Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger!

Dankzij Summit Entertainment volgt hier de eerste officiële trailer van Escape Plan, de aanstaande actie-thriller film geregisseerd door Michael Hafstrom met in de hoofdrollen Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone, twee cult actie filmacteurs:

Escape Plan Film


ESCAPE PLAN
Verhaallijn:
“Een van de belangrijkste autoriteiten ter wereld i.v.m.structurele veiligheid stemt toe een laatste taak aan te nemen: het uitbreken uit een ultra-geheime, high-tech faciliteit genaamd ‘The Tomb’. Ray Breslin (Sylvester Stallone) is bedrogen en zit gevangen hij moet een medegevangene recruteren Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) voor de hulp bij het bedenken van een gedurfd, bijna onmogelijk plan om te ontsnappen uit de meest beschermde en versterkte gevangenis ooit gebouwd. ”

Naast Stallone en Schwarzenegger, bestaat de cast ook uit : Jim Caviezel, Curtis Jackson, Vinnie Jones, Vincent D’Onofrio en Amy Ryan.

Zien Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger er nog goed uit voor hun leeftijd? Wat denk je van deze trailer van Escape Plan? Deel hieronder je mening!

De release datum van Escape Plan is voorzien voor 18 oktober 2013.
:)