Advertenties

Europa Report Film

Acteur Sharlto Copley die de hoofdrol vertolkte in District 9 speelt opnieuw een hoofdrol in een science-fiction film. Hij kreeg inderdaad de hoofdrol in The Europa Report (ook gewoon gekend als Europa). Het verhaal draait rond zes astronauten die naar de vierde maan van Jupiter reizen, Europa, voor het vinden van buitenaards leven. De film is geregisseerd door Sebastian Cordero en de rolverdeling bestaat uit Michael Nyqvist, Daniel Wu, Anamaria Marinca, Christian Camargo, Karolina Wydra. Er is nog geen officiƫle release datum voorzien, waarschijnlijk zal de prent vertoond worden in de bioscopen vanaf 2013.

Europa Report Trailer

Hier is een officiƫle foto van de Europa Report film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een groep astronauten, gekozen uit de hele wereld, maken de moeilijke reis naar Jupiter’s koude, ijzige maan Europa op zoek naar buitenaards leven. Het enige wat nog meer intimiderend en onvoorspelbaar is dan de reis zelf is wat het team zal vinden bij de aankomst… ”

Het marketingteam achter het Europa Report heeft een website gelanceerd voor de promotie van de film:

Sinds decennia hebben wetenschappers een theorie onderzocht voor het bestaan van stromend water in de oceanen van de maan op Jupiter, Europa. We hebben kort geleden nieuw boeiend bewijs gevonden dat deze ondergrondse oceanen bestaan en mogelijk levensondersteunend zijn.
We hebben zes astronauten gestuurd van wereldwijde ruimteprogramma’s op een 3-jaar durende reis naar Europa voor onderzoek van de oceanen en de bevestiging van de vaststellingen.
We zijn trots om de onderneming aan te voeren en het bewijs aan te tonen van buitenaards leven in ons zonnestelsel, tijdens ons leven.

Europa Ventures
De wereldleider in ruimtevaart en ontdekking.
(een nepbedrijf)


Blijf op de hoogte via ons over meer details over de Europa Report film!
:)