Advertenties

Eva Film Trailer

Laten we even kijken naar de trailer van Eva, de Spaanse science-fiction film geregisseerd door Kike Maillo en met in de hoofdrollen Daniel Brühl, Marta Etura, Alberto Ammann, Claudia Vega, Anne Canovas en Lluis Homar:


EVA
Plot:
“De film heeft als tijdslocatie 2041, in de tijd wanneer de mensen samen met machines leven. (Daniel Brühl), een gerenommeerde cybernetica ingenieur, keert terug naar Santa Irene voor het uitvoeren van een zeer specifieke missie voor de Robotic faculteit — het creëren van een robotkind . Gedurende zijn tien jarig afwezigheid, ging het leven verder voor zijn broer David (Alberto Ammann) en Lana (Marta Etura), gehuwd met David na het vertrek van Álex. Álex’ routine wordt gewijzigd in een onverwachte manieren door Eva (Claudia Vega), Lana en David’s charismatische dochter. Zij en Álex hebben een speciale verbinding vanaf het moment dat mekaar ontmoeten. Zij gaan op een tocht die hen zal brengen naar een openbarend einde.”

Twee posters van Eva:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Dit zou een interessante science-fiction film kunnen zijn. Ik zal het zeker een kans geven! En jij? Deel je gedachten hieronder!

Release Datum : 13 maart 2015.
:)