Advertenties

Everest Film

Regisseur Baltasar Kormakur (die aan het hoofd stond van Contraband), werkt aan Everest, een aankomende drama avonturenfilm met in de hoofdrollen Jason Clarke, Josh Brolin, John Hawkes en Jake Gyllenhaal. Hier is een eerste foto uit de film:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“GeĆÆnspireerd door de ongelooflijke gebeurtenissen rond een verraderlijke poging om de top van ’s werelds hoogste berg te bereiken, geeft EVEREST de ontzagwekkende reis weer van twee verschillende expedities die hun grenzen uitgedaagden door Ć©Ć©n van de meest gevreesde sneeuwstormen ooit ondervonden door de mens te weerstaan. Hun moed getest door de zwaarste elementen gevonden op de planeet, zullen de klimmers met bijna onmogelijke belemmeringen worden geconfronteerd naarmate een levenslang obsessie en een adembenemende strijd wordt geleverd voor overleving.”

Ik ben nooit zeker of ik klimmers bewonder of dat het gekken zijn! Het is geen activiteit voor lafaards: je hebt een combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en echte vastberadenheid nodig. Maar het is verdomd gevaarlijk… Waarom gaan ze daar naar boven in godsnaam?

Hoe dan ook, de releasedatum van Everest is voorzien voor 27 februari 2015.
:)