Advertenties

Everything Must Go Trailer

Everything Must Go FilmDe eerste film trailer van Everything Must Go, de nog te verschijnen drama komedie geregisseerd door Dan Rush en met in de hoofdrol Will Ferrell, is online verschenen:

Everything Must Go Trailer


EVERYTHING MUST GO
Verhaallijn:
“Bewerkt en geregisseerd door Dan Rush en gebaseerd op het kort verhaal van Raymond Carver, EVERYTHING MUST GO gaat over NICK PORTER (WILL FERRELL) een carriere verkoper wiens dagen aan de top reeds lang geteld zijn. Dezelfde dag wordt Nick ontslagen voor een laatste fout die gemaakt werd, hij keert terug naar huis waar hij verneemt dat zijn vrouw hem heeft verlaten. Ze heeft de sloten veranderd van hun huis in de buitenwijken en heeft al zijn bezittingen in de voortuin gedumpt. Nu zijn leven naar de vaantjes is zet Nick alles op alles – beter gezegd op de voortuin – omdat hij enigszins met tegenzin een uitverkoop houdt voor overlevering in de voortuin.”

Deze trailer van Everything Must Go has definitely heeft me echt overtuigd. Ik ben echt niet zo ongeduldig geweest om een film te zien in een lange tijd!

De film Everything Must Go zal verschijnen in de theaters op 13 Mei, 2011.
:)