Advertenties

Expecting Film Trailer

Bekijk even de officiƫle film trailer van Expecting, het aankomende komedie drama geregisseerd door Jessie McCormack en met in de hoofdrollen Michelle Monaghan, Radha Mitchell, Jon Dore, Michael Weston en Mimi Kennedy:


VERWACHT
Verhaallijn:
“Na jaren van worstelen om een baby te verwekken met haar echtgenoot, heeft Lizzie (Radha Mitchell) de hoop opgegeven voor het hebben van een baby op haar eigen. Maar als haar beste vriendin Andie (Michelle Monaghan, BRONCODE) zwanger wordt na een one – night stand ontstaat er een onverwachte oplossing : Andie biedt aan de baby te hebben en hem dan aan Lizzie te geven. Het paar stemt in met het plan, op Ć©Ć©n voorwaarde: Andie intrekken bij hen voor de duur van de zwangerschap. Maar kan de vriendschap van de vrouwen overleven tot de geboorte? Jessie McCormack debuut is een verfrissende vrije komedie over het vooruit plannen van de onverwachte omwegen van het leven.”

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Denk je dat het paar de baby zal mogen houden? Of gaat het vrouwelijk moederinstinct optreden en wil ze het kind zelf opvoeden?

De releasedatum van Expecting is voorzien voor 6 December 2013.
:)