Advertenties

Expendables 2 Trailer

The Expendables 2 filmDe eerste officiĆ«le trailer van The Expendables 2, het nog te verschijnen vervolg op Sylvester Stallone’s Expendables, is online vrijgegeven, je kan het hem onderstaand bekijken:

The Expendables 2 Trailer

Verhaallijn:
“The Expendables zijn terug en deze keer wordt het persoonlijk opgevat … Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Lee Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) en Hale Caesar (Terry Crews) – met de nieuwste leden Billy the Kid (Liam Hemsworth) en Maggie (Yu Nan) aan boord – ze worden herenigd wanneer Mr. Church (Bruce Willis) beroep doet op de Expendables voor een schijnbaar eenvoudige opdracht. De opdracht ziet er als een eenvoudige manier van geld verdienen voor Barney en zijn bende van oude stijl huurlingen. Maar wanneer het fout gaat en een van hun eigen gedood wordt op een verraderlijke manier zijn de Expendables gedwongen om wraak te nemen in vijandig gebied. De kaarten zijn niet in het voordeel van de Expendables. Gebrand echter op wraak brengt het huurlingenteam een ernstige slag toe aan de tegenstrever, er wordt een ravage aangericht en een onverwachte dreiging wordt op het nippertje vermeden – zes kilo wapens-met een plutoniumgehalte, genoeg om het machtevenwicht van de wereld te verstoren. Dat is echter niets ten opzichte van de gerechtigheid die zij dienen tegen de gemene tegenstander die op beestachtige wijze vermoord hun broeder heeft omgebracht. De vergelding wordt uitgevoerd op de Expendables manier ….”

Wow, wat een indrukwekkende cast! Ik kan niet wachten om de Expendables 2 te zien!

De film is geregisseerd door Simon West en de hoofdrollen worden vertolkt door Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jean Claude Van Damme, Bruce Willis en Arnold Schwarzenegger. De releasedatum van The Expendables 2 is voorzien op 17 augustus 2012.
:)