Advertenties

Extraterrestrial Film Trailer – Nieuwe film over buitenaardse ontvoeringen

Hier is de nieuwste trailer van Extraterrestrial, de aanstaande science-fiction horror thriller geregisseerd door Colin Minihan:


EXTRATERRESTRIAL
Plot:
“Een groep van college vrienden reizen naar een afgelegen hut in het bos voor een feestweekend. Op het einde van de nacht merken ze iets vreemds in de lucht, een bal van vuur neerkomend door de lucht. Ze gaan kijken als onderzoek en vinden iets ongelooflijk: het wrak van een van de gecrashte vliegtuigen, samen met een paar onheilspellende voetafdrukken vanuit het schip en in het bos… terug naar de cabine. Een spannende en angstaanjagende strijd voor overleving volgt als de personages zich verschansen in de cabine, deuren en ramen worden gebarricadeerd in een wanhopige poging om te overleven tijdens de nacht als wraakzuchtige ongewenste bezoekers aanval vanuit alle kanten.”

Waarom zou sterrereizende vreemdelingen hun tijd verspillen aan het experimenteren op nietige onnuttige mensen? Hoe dan ook, het gaat een grappige film zijn!

De cast bestaat uit Brittany Allen, Freddie Stroma, Melanie Papalia, Jesse Moss, Anja Savcic, Gill balg en Michael Ironside.

Release datum: 21 november 2014.
:)