Advertenties

Fast and Furious 6 Film Trailer

Fast and Furious 6 Super Bowl TrailerEen eerste officiƫle film trailer van Fast and Furious 6 werd onthuld tijdens de Super Bowl, je kan hem onderstaand bekijken:

Fast and Furious 6 Film – Release datum: 24 mei 2013


FAST AND FURIOUS 6
Verhaallijn van de Film:
“Sinds Dom (Vin Diesel) en Brian (Paul Walker) actie in Rio het rijk vernietigden van een magnaat en een opbrengst van $ 100 miljoen, hebben onze helden zich verspreid over de hele wereld. Maar hun onvermogen om naar huis terug te keren en het leven op de vlucht maakt het leven onvolledig.
Ondertussen volgde Hobbs (Dwayne Johnson) een organisatie op van dodelijk ervaren huurlingchauffeurs in 12 landen, waarvan mastermind (Luke Evans) wordt geholpen door een meedogenloze tweede-in-bevel die Letty (Michelle Rodriguez) blijkt te zijn, de liefde waarvan Dom dacht dat ze dood was. De enige manier om de criminele bende te stoppen is om ze te overtroeven op straatniveau, dus Hobbs stelt zijn elite team weer samen in Londen. Betaling? Volledige gratie voor iedereen, zodat ze kunnen terugkeren naar huis en kunnen genieten van het familieleven. ”

Wow, Fast and Furious 6 gaat een geweldig actiefeestje zijn aan een grote snelheid en met een hoog octaangehalte! Ik wacht met ongeduld op de film! En oh ja, geloof jij in de geest van Letty?

De film is geregisseerd door Justin Lin en heeft in de hoofdrollen Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson,Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Gina Carano, Tyrese Gibson en Luke Evans. In de Bioscopen op 24 mei 2013.
:)