Advertenties

Fast and Furious 7 Super Bowl

Je kan onderstaand de opwindende Super Bowl trailer bekijken van Fast and Furious 7, de nog te verschijnen actie thriller geregisseerd door James Wan en met in de hoofdrollen Vin Diesel, de wijlen Paul Walker en Jason Statham:


FAST AND FURIOUS 7
Plot:
“Deckard Shaw (Jason Statham) zoekt wraak tegen Dominic Toretto (Vin Diesel) en zijn familie voor de dood van zijn broer.
Het is de voortzetting van de wereldwijde avonturen in de onstuitbare franchise gebouwd op snelheid, Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson leiden de terugkerende cast van Fast & Furious 7. James Wan regisseert dit hoofdstuk van de zeer succesvolle serie die ook de favorieten Michelle Rodriguez, Jordana Brewster , Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky en Lucas Black terug verwelkomt. Zij worden vergezeld door de internationale nieuwe actie sterren voor de franchise met o.a.: Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey en Kurt Russell. Neal H. Moritz en Michael Fottrell. Vin Diesel en Chris Morgan terug naar de productie van de film geschreven door Chris Morgan.”

Dit is te gek, een geheel nieuw niveau, dus mis het niet! Er zullen prachtige super auto’s, mooie vrouwen en knappe mannen, en last but not least veel actie te zien zijn! Dus, ga zie Furious 7 bekijken als deze uitkomt!

Releasedatum: 3 april 2015.
:)