12 Years a Slave

12 Years A Slave Clip

Een eerste preview clip van 12 year A Slave, de nog te verschijnen aankomende drama biografie geregisseerd door Steve McQueen:


12 Years A Slave – Waar kom je vandaan?
Verhaallijn:
“In de vroege jaren van de Verenigde Staten wordt Solomon Northup, een vrije zwarte man uit upstate New York, ontvoerd en verkocht als slaaf.”

Je wil toch niet dat je slaaf slim is, nietwaar? Kennis betekent macht..

In filmtheaters: 18 oktober 2013.
:/

12 Years A Slave TV-Spot

Dankzij Fox Searchlight is hier een nieuwe tv-spot van 12 Years a Slave, het aankomende biografische drama, geregisseerd door Steve McQueen en met in de hoofdrol Chiwetel Ejiofor:

“12 YEARS A SLAVE is gebaseerd op een ongelooflijk waargebeurd verhaal van de strijd van één man voor overleving en vrijheid. In het Amerika van voor de Burgeroorlog van de Verenigde Staten wordt Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), een vrije zwarte man uit upstate New York ontvoerd en als slaaf verkocht. Geconfronteerd met wreedheid (gepersonifieerd door een kwaadwillige slaveneigenaar, vertolkt door Michael Fassbender), evenals onverwachte vriendelijkheid, worsteld Solomon niet alleen om in leven te blijven maar ook om zijn waardigheid te behouden. In het twaalfde jaar van zijn onvergetelijke odyssee zorgt Salomo’s toevallige ontmoeting met een Canadese voorstander van de afschaffing van de slavernij (Brad Pitt) voor een gebeurtenis die voor altijd zijn leven zal veranderen.”

Helaas is slavernij geen ding uit het verleden … Ik heb Wikipedia gecontroleerd op: er zijn nog steeds naar schatting 27 miljoen slaven wereldwijd! God, de mens is nog steeds verschrikkelijk voor de mens!

In de theaters: 18 oktober 2013.
:)
12 YEARS A SLAVE

Gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van Solomon Northup.

Hij werd ontvoerd. Hij werd tot slaaf gemaakt. Maar werd nooit verslagen!

Verhaallijn:

Solomon Northup 12 Years A Slave

In deze nieuwe promoclip van 12 Years a Slave praten de cast en de filmploeg over Solomon Northup, de vrije man die werd gekidnapt en als slaaf werd verkocht. Het verhaal van de film is op deze man gebaseerd:


12 Years A Slave – Een portret van Solomon Northup

Verhaallijn:
“In de Verenigde Staten voor de Burgeroorlog is Solomon Northup (vertolkt door Chiwetel Ejiofor), een vrije gekleurde man uit upstate New York, hij word ontvoerd en als slaaf verkocht.”

Er is ook een nieuwe internationale poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film zal in de bioscopen verschijnen op 18 oktober 2013.
:)

Trailer en Poster van 12 Years A Slave met Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender en Brad Pitt

Laten we eens kijken naar de eerste officiële filmtrailer van 12 Years a Slave, het aankomende biografische drama geregisseerd door Steve McQueen en met Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch, Paul Dano, Paul Giamatti, Lupita Nyong’o, Sarah Paulson, Brad Pitt en Alfre Woodard ::


12 YEARS A SLAVE
Verhaallijn:
“De film is gebaseerd op een ongelooflijk waargebeurde verhaal over de strijd van een man om te overleven en zijn vrijheid. In de pre-Burger Oorlog in de Verenigde Staten is Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), een vrije zwarte man uit upstate New York die ontvoerd en verkocht wordt als slaaf. Geconfronteerd met wreedheid (gepersonifieerd door een kwaadwillige slaven eigenaar, gespeeld door Michael Fassbender) en evenals met onverwachte vriendelijkheid worstelt Solomon worstelt niet alleen om in leven te blijven maar ook om zijn waardigheid te behouden. In het twaalfde jaar van zijn onvergetelijke odyssee, na een toevallige ontmoeting van Salomo met een Canadese abolitionist (Brad Pitt) verandert zijn leven voorgoed.”

Ziet eruit als een goed gemaakte film, het belooft een interessante film te worden!

Hier is de film poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film zal uitgebracht worden in de bioscopen op 18 October 2013.
:)

12 Years a Slave

12 Years a Slave de Film12 Years a Slave
Genre: Drama/Biopic
Regie: Steve McQueen
Cast: Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender, Brad Pitt, Benedict Cumberbatch, Paul Dano, Sarah Paulson, Alfre Woodard, Paul Giamatti, Lupita Nyongo
Releasedatum: 27. December 2013

Voor meer informatie: 12 Years a Slave Trailer

https://filmbioscoop.com/film/12-years-a-slave

12 Years a Slave Film

Een eerste officiële blik op 12 Years A Slave, het nog te verschijnen biografisch drama geregisseerd door Steve McQueen en met in de hoofdrol Chiwetel Ejiofor:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Northup (Chiwetel Ejiofor), een zwarte man in het midden van de jaren 1800 in New York wordt ontvoerd en als slaaf verkocht in het diepe zuiden.”

De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Salomo Northup een zwarte man die vrij werd geboren in New York Staat, maar ontvoerd, verkocht in de slavernij gehouden voor 12 jaar in Louisiana vóór de Amerikaanse Burgeroorlog.

Naast Chiwetel Ejiofor, bestaat de cast ook uit Michael Fassbender, Brad Pitt, Benedict Cumberbatch, Paul Dano, Sarah Paulson, Alfre Woodard, Paul Giamatti en Lupita Nyong’o.

De release datum van 12 Years A Slave is voorzien voor 27 december 2013.
:)