13 Flowers of Nanjing

Christian Bale Flowers of War

Bekijk even de VS poster van Flowers of War, het nieuwste drama met in de hoofdrol Christian Bale:

(klik op de poster voor een vergroting.)

Flowers of War - De film wordt aangeprezen als een episch verhaal over liefde en opoffering.


Hier is de filmtrailer als je hem nog niet bekeken hebt: More »

Flowers of War Soundtrack

De liedjeslijst van The Flowers of War soundtrack, het nog te verschijnen oorlogsdrama, is verschenen:

Underworld 4 Awakening Originele Film Soundtrack
Muziek gecomponeerd door Qigang Chen.

01. Love Theme I (Opening Credit)
02. Qin Huai Legend I (Falling in Love)
03. Redemption II (Tragedy in the Church)
04. Qin Huai Legend V (Parting Exhortation)
05. They are at Peace I (Death of Commander Li)
06. Qin Huai Legend II (Blood-Stained Strings)
07. Love Theme II (State of Mind)
08. Redemption V (Tragedy in the Church – Material 1)
09. Angels We Have Heard on High
10. Comfort and Hope I (Tragedy in the Church – Alternative Version 2 )
11. Redemption III (Alternative Version)
12. Virgin (Alternative Version)
13. Requiem and Redemption (Commander Li and the Children)
14. Qin Huai Legend VII (Geishas’ Chorus)
15. Ruins (Alternative Version)
16. They Are at Peace II (Brutality)
17. Love Theme III (Descent from Heaven)
18. Comfort and Hope II (Opening Credit – Alternative Version)
19. Heavenly Voice I (John and the Children’s dialogue)
20. Qin Huai Legend III (Entering the Gate)
21. Qin Huai Legend VI (Sisterhood)
22. Love Theme V (Parting – Alternative Version)
23. Heavenly Voice II (Alternative Version)
24. Qin Huai Legend IV (End Credit Chorus)
25. Comfort and Hope III (Running Towards Light)
26. Love Theme IV (End Credit)
The Flowers of War Liedje - The Flowers of War Muziek - The Flowers of War Soundtrack


Onderstaand kan je luisterenn naar de liedjes van de Flowers of War soundtrack: More »

Trailer van The Flowers of War met in de hoofdrol Christian Bale

Flowers of War FilmHier is de US trailer van Flowers of War, het nog te verschijnen komedie drama met in de hoofdrol Christian Bale:


THE FLOWERS OF WAR

De locatie van de film is Nanjing, China 1937 tijdens de Nanking Massamoord, gedurdende de Tweede Chinees-Japanse Oorlog. Een groep van ontsnapten vinden asiel in een Kerkgebouw, ze wagen hun leven tijdens de strijd voor het overleven van de benarde situatie en vervolging ingesteld door de gewelddadige invasie van de stad
:)

Flowers of War Poster

Twee nieuwe posters van Flowers of War, het nog te verschijnen filmdrama geregisseerd door Zhang Yimou en met in de hoofdrol Christian Bale:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


In 1937 vervangen Chinese sexwerkers universiteitstudenten als escorts voor de invallende Japanse soldaten, Christian Bale speelt de rol van een priester.
:)

Flowers of War Trailer

Flowers of War FilmWe hebben de eerste officiele filmtrailer te pakken van The Flowers of War, het nog te verschijnen drama geregisseerd door de Chinese filmmaker Zhang Yimou (die aan het hoofd stond van Flying Daggers, Hero en Raise the Red Lantern) en met in de hoofdrol Christian Bale:

Flowers of War Trailer


The FLOWERS OF WAR
Verhaallijn:
“In 1937, Nanking staat in de frontlinie van een oorlog tussen China en Japan. Wanneer het binnenvallende keizerlijke leger de Chinese hoofdstad inneemt, nemen wanhopige burgers de toevlucht achter de beschermende muren van een westerse kathedraal. Hier vinden we ook John Miller (Christian Bale), een Amerikaan die ook een gevangene is van de chaos in het midden van de strijd en de daaropvolgende bezetting. Hij vindt onderdak, samen met een groep van onschuldige schoolmeisjes en dertien courtisanes die even vastbesloten zijn om aan de verschrikkingen, die plaatsvinden buiten de kerkmuren, te ontsnappen. Worstelend om het geweld en de vervolging te overleven, veroorzaakt door het Japanse leger, is het een daad van heldenmoed, die er uiteindelijk toe leidt dat de schijnbaar heterogene groep terug vecht. Ze wagen hun leven in het belang van iedereen. Door middel van de verraderlijke omgeving en met uitzicht op onvoorstelbaar kwaad, slaagt The Flowers of War, geĂŻnspireerd door ware gebeurtenissen, erin om een echt verhaal van hoop, liefde en opoffering te vertellen. Zonder schuilplaats en zonder bestemming heeft het lot altijd een manier om de meest onwaarschijnlijke helden bij elkaar te brengen. ”

En drie nieuwe posters van de film:

(Klik op een poster voor een vergroting ervan.)

The Flowers of Wars ziet er de moeite uit om te bekijken.
:)

Flowers of War Movie

Bekijk de eerste officiële filmposter van The Flowers of War (voorheen genaamd 13 Flowers of Nanjing), het nog te verschijnen oorlogsdrama in een regie van Yimou Zhang en met in de hoofdrol Christian Bale:

Flowers of War Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De film speelt zich af in 1937 in Nanjing, China tijdens de Nanking Massamoord gedurende de Tweede Chinees-Japanse Oorlog. Een groep vluchtelingen vinden veiligheid in een Kerkgebouw. Ze riskeren hun leven wanneer ze worstelen met de benarde situatie en de ingestelde vervolging door de gewelddadige invasie van de stad. Christian Bale geeft John Magee weer, een Amerikaanse priester die een aantal Chinese vluchtelingen aan een zekere dood doet ontsnappen.”

Waar denkt de priester aan?
:)

13 Flowers of Nanjing Film

The 13 Flowers of Nanjing film - The 13 Women of Nanjing filmThe 13 Flowers of Nanjing (eerder genaamd Nanjing Heroes) is een episch periode oorlogsdrama gebaseerd op de roman “The 13 Women of Nanjing” door de Chineese schrijver Geling Yan. De film zal geregisseerd worden door Yimou Zhang en zal gebaseerd zijn op een script van Heng Liu. De film heeft in de hoofdrol Christian Bale: hij zal een Amerikaanse (John) priester spelen die een grote groep van Chinezen helpt bij het ontsnappen aan de dood gedurende de Nanjing massa moorden. Het filmenn is gestart in Januari dus hoogst waarschijnlijk zal de film verschijnen ergens in 2012.

13 Flowers of Nanjing Trailer

Verhaallijn:
“De film 13 Flowers of Nanjing speelt zich af in 1937 in Nanjing, China tijdens de Sino-Japanse oorlog, waar een paar dappere vluchtelingen opgevangen worden in een kerk. De verzamelde groep, samengesteld door de verschrikkelijke chaos van de oorlog, riskeren hun hun leven voor de gelovige, schoolgaande kinderen in hun strijd tegen het geweld en de vervolging die voortkomen uit de gewelddadige invasie van de stad. Door enorme tegenslag, presenteert heldendom zich onder de minst waarschijnlijke individuen wanneer deze moedig navigeren doorheen hun verraderlijke omgeving om te proberen zichzelf en elkaar te redden. ”

Weer een andere benadering van de Nanjing Massa moord (een trieste gebeurtenis waarbij de Japanse soldaten honderdduizenden Chinese burgers hebben gedood. De soldaten verkrachten duizenden vrouwen na de verovering van de stad Nanjing). Vele films werden al gemaakt over dit voorval maar … als Christian Bale aan boord is kan je me zeker interesseren voor de film The 13 flowers of Nanjing!

Meer details over de 13 Flowers of Nanjing komen gauw!
:)

13 Flowers of Nanjing

13 Flowers of Nanjing de Film13 Flowers of Nanjing
Genre: Drama/Oorlog
Regie: Yimou Zhang
Cast: Christian Bale
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: 13 Flowers of Nanjing Trailer

https://13-flowers-of-nanjing.movie-trailer.com/