2 Guns

6 Clips van 2 Guns met Mark Wahlberg en Denzel Washington

Onderstaand kan je zes preview clips van 2 Guns bekijken, de nog te verschijnen actie thrillerkomedie geregisseerd door Baltasar Kormakur en met Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton, Bill Paxton, Fred Ward, James Marsden en Edward James Olmos:


2 Guns – Cocaine


2 Guns – De hoek van je oog trilde.


2 Guns – Het is in je voordeel om mee te werken.
Verhaallijn:
“Een DEA-agent (Denzel Washington) en een marine-inlichtingenofficier (Mark Wahlberg) bevinden zich op de vlucht na een mislukte poging om een ​​drugskartel te infiltreren. Tijdens de vlucht ontdekken ze het geheim van hun wankele alliantie: Geen van beiden wist dat de andere een geheim agent is.”

Meer filmclips van Two Guns onderstaand: More »

Wat is het verhaal van 2 Guns?

In deze nieuwe promoclip van 2 Guns, de aankomende actie komedie geregisseerd door Baltasar Komakur, Mark Wahlberg en Denzel Washington praten over de film:

2 Guns Film Trailer


2 Guns – Wat is het verhaal?
Verhaallijn:
“Een DEA-agent (Denzel Washington) en een marine-inlichtingenofficier (Mark Wahlberg) zijn op de vlucht na een mislukte poging om een ​​drugskartel te infiltreren. Tijdens de vlucht, ontdekken ze het geheim van hun wankele alliantie: Geen van beiden weet dat de andere een geheim agent is.”

Vormen Denzel Washington en Mark Wahlberg geen geweldig team op het scherm? Deel hieronder je mening!

De film is gebaseerd op de stripserie met dezelfde naam door Boom! Studios. De prent wordt verwacht in de bioscopen op 2 augustus 2013.
:)

2 Guns Soundtrack

De officiële tracklist van de 2 Guns soundtrack van 2 Guns, de aankomende actie komedie thriller geregisseerd door Baltasar Kormakur en met Denzel Washington en Mark Wahlberg, is vrijgegeven:

2 Guns Originele Film Soundtrack
Muziek door Clinton Shorter.

1. The Tracks
2. No Options
3. Not Now
4. Money
5. Special Beans
6. 3:05
7. More Than Most
8. Sorry Sir
9. Pick Up The Phone
10. Trucks and Choppers
11. Earl
12. Einstein
13. Boom
14. Deserve To Be
15. The Motel
16. 63 Impala
17. Arm Or A Leg
2 Guns Liedje - 2 Guns Muziek - 2 Guns Soundtrack - 2 Guns Filmscore

Verhaallijn Samenvatting:
“Een DEA-agent en een undercover Marine Veiligheids Officier zijn belast met het onderzoeken van elkaar en aldoende achterhalen ze dat de maffia daar achter zit. – de eigenlijke organisatie waarvan de twee mannen geloven dat ze geld stalen.”

De soundtrack van 2 Pistols zal op 29 juli 2013 uitgebracht worden door Metropolis Movie Music.
:)

2 TV-spots van 2 Guns

Denzel Washington en Mark Wahlberg vormen een team voor 2 Guns, de nog te verschijnen komedie thriller in een regie van Baltasar Kormakur. Bekijk twee TV-spots van 2 Guns onderstaand:

2 Guns Trailer


2 Guns – Twee geheime agenten geheim voor elkaar


2 Guns – 2 geheime agenten en alles wat ze hebben is elkaar!
Verhaallijn:
“Een DEA-agent en een geheime Marine Intelligence officier die zijn belast met het onderzoeken van elkaar komen er achter dat ze zijn opgezet door de maffia – de eigenlijke organisatie waarvan de twee mannen geloven dat ze geld van stalen.”

Wie heeft je voorkeur: Denzel Washington of Mark Wahlberg?

De film opent in de filmtheaters op 2 augustus 2013.
:)

Trailer en Poster van 2 Guns met in de hoofdrollen Mark Wahlberg en Denzel Washington

De eerste officiële film trailer van 2 Guns, de nog te verschijnen actie thriller, komedie in een regie van Baltasar Kormakur en met in de hoofdrollen Denzel Washington en Mark Wahlberg, werd online uitgebracht, bekijk hem onderstaand:

2 Guns Film


2 GUNS

“Een DEA agent en een geheime Marine Veiligheidsdienst Agent die belast werden met het onderzoek van elkaar achterhalen dat ze te grazen werden genomen door de maffia – de eigenlijke organisatie waarvan ze beiden geloven dat ze geld hebben gestolen.”

Het is niet de meest verwachte film van het jaar maar het ziet er nog altijd leuk uit om te bekijken.

Hier volgt de film poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Naast Denzel Washington en Mark Wahlberg bestaat de cast verder uit Paula Patton, Bill Paxton, Fred Ward, James Marsden en Edward James Olmos. De release datum van 2 Guns is voorzien voor 2 augustus 2013.
:)

2 Guns Film met in de hoofdrollen Mark Wahlberg en Denzel Washington

Een nieuwe foto van Mark Wahlberg en Denzel Washington in 2 Guns, de nog te verschijnen actiefilm in een regie van Baltasar Kormakur en gebaseerd op een strip met dezelfde naam door Steven Grant en Mat Santolouco, is online opgedoken:

2 Guns Filmtrailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een DEA-agent en een geheime Marine Veiligheidsofficier die belast werden met het onderzoek van elkaar komen er achter dat de maffia hen heeft bedrogen — de organizatie waarvan beide mannen denken dat ze geld stelen.”

Ze zien er zeker niet gelukkig uit op deze foto!
:)
1

2 Guns Film

Denzel Wahsington en Mark Wahlberg vormen een team om de maffia te bedriegen in 2 Guns, een op handen zijnde actie drama film in een regie van Baltasar Kormakur (die ook aan het hoofd stond van Contraband) en gebaseerd op het stripverhaal met de zelfde naam van Steven Grant en Mat Santolouco. Verder vinden we ook Paula Patton, Bill Paxton, Edward James Olmos en James Marsden in de rolbezetting. De film wordt op dit moment opgenomen dus we kunnen een bioscooprelease ontvangen in 2013.

2 Guns Trailer

Acteur Denzel Washington werd gezien op de set van 2 Guns:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een DEA agent (Denzel Washington) en een geheime Marine Inlichtingen officier (Mark Wahlberg) die mekaar moeten onderzoeken, ondervinden dat de maffia hen heeft gebruikt — “de organisatie zelf waarvan de twee mannen geloven dat ze geld hebben gestolen.”

Het uitgangspunt van 2 Guns klinkt interessant, maar ik zal de film ook echt gaan bekijken om de gouden tanden van Denzel Washington te zien!

Blijf op de hoogte via ons voor meer informatie over de film 2 Guns.
:)

2 Guns

2 Guns de Film2 Guns
Genre: Actie/Misdaad/Drama/Thriller
Regie: Baltasar Kormakur
Cast: Mark Wahlberg, Denzel Washington, Paula Patton, Bill Paxton, Edward James Olmos, James Marsden
Releasedatum: 2013

Voor meer informatie: 2 Guns Trailer

https://2-guns-trailer.blogspot.com/