21 Jump Street

21 Jump Street 2 Nieuwe Clips

21 Jump Street filmTwee nieuwe previewclips van 21 Jump Street zijn online opgedoken:

21 Jump Street Trailer


21 Jump Street – Ik werd gestoken en het is geweldig


21 Jump Street – Stop of ik zal je neerschieten!/center>

Er is ook een nieuwe TV spot:

Het is niet echt zoals een getrouwe bewerking van de TV-reeks maar het ziet er nog altijd goed uit!
:)

Achter de schermen van 21 Jump Street

21 Jump Street filmWe krijgen een kijkje achter de schermen in deze nieuwe Jump Street promoclip:

21 Jump Street Trailer


In de filmhoofdrollen vinden we Jonah Hill en Channing Tatum.
:)

3 Clips van 21 Jump Street

21 Jump Street filmLaten we die 3 hilarische filmclips bekijken van 21 Jump Street:

21 Jump Street Trailer


21 Jump Street -Je bent hier enkel omdat je er jong uitziet.


21 Jump Street – Vergeet de regels niet!


21 Jump Street – Echt proberen om te braken
Verhaallijn:
“In de actie-komedie 21 Jump Street zijn Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) meer dan klaar om hun puberproblemen achter te laten. Zij worden lid van de geheime Jump Street politie-afdeling. Ze gebruiken hun jeugdige verschijning om undercover te gaan in een lokale middelbare school. Terwijl ze de wapens en penningen inruilen voor rugzakken wagen Schmidt en Jenko hun levens om een gewelddadige en gevaarlijke drugsbende te onderzoeken. De twee mannen stellen vast dat de middelbare school niet meer is zoals zij die achterlieten een paar jaar eerder – geen van beide verwacht dat ze zich weer zullen moeten onderwerpen aan de terreur en angsten van een tiener en alle problemen die ze dachten achtergelaten te hebben”.
In de bioscopen op 16 maart, 2012.
:)

21 Jump Street Nieuwe Posters en TV-Spots

Ik heb zonet die drie nieuwe internationale posters van 21 Jump Street opgemerkt:

21 Jump Street Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)


ER zijn ook 2 nieuwe TV-spots:


21 Jump Street – Vermomd


21 Jump Street – Rijd niet zoals tieners?

Wie verkies je: Channing Tatum of Jonah Hill?
:)

21 Jump Street TV-Spot

21 Jump Street filmEen TV-spot van 21 Jump Street, de nog te verschijnen filmbewerking met in de hoofdrollen Jonah Hill en Channing Tatum, is online opgedoken:

21 Jump Street Trailer


21 JUMP STREET

Zij zijn niet volwassen, ze zijn niet verantwoordelijk: ze zijn perfect!

Het verhaal draait rond onderpresterende agenten die teruggestuurd worden naar de middelbare school om er op te gaan in de menigte en een drugsbende in syntethische drugs op te rollen.
:)

Trailer en Poster van 21 Jump Street met in de hoofdrollen Channing Tattum en Jonah Hill

21 Jump Street filmEr is een gloednieuwe trailer van 21 Jump Street die kan bekeken worden:

21 Jump Street Trailer

Verhaallijn:
“In de actie-comedy 21 Jump Street zijn Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) meer dan bereid om hun adolescente problemen achter zich te laten. Ze worden lid van de politie en de geheime Jump Street-eenheid, ze gebruiken hun jeugdige verschijning om undercover te gaan in een lokale middelbare school. Na het inruilen van hun wapens en badges voor rugzakken wagen Schmidt en Jenko hun leven in het onderzoek naar een gewelddadige en gevaarlijke drugsbende. Ze ondervinden dat de middelbare school niet meer is zoals zij deze achterlieten enkele jaren geleden – en evenmin hadden ze verwacht weer blootgesteld te worden aan de terreur en angst van het tiener zijn. Alle problemen waarvan ze dachten dat het verleden tijd was, moeten opnieuw geconfronteerd worden. ”
En een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

21 Jump Street wordt uitgebracht op 16 maart 2012.
:)

21 Jump Street Trailer

21 Jump Street Film met in de hoofdrollen Channing Tattum en Jonah HillWe hebben een eerste officiƫle filmtrailer te pakken van 21 Jump Street en het ziet er verbazingwekkend goed uit:


21 JUMP STREET
Verhaallijn:
“In de actie-comedy 21 Jump Street zijn Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) meer dan bereid om hun adolescente problemen achter te laten. Ze worden lid van de politiediensten en gaan deel uitmaken van de geheime Jump Street-eenheid. Ze gebruiken hun jeugdige verschijning om ondergronds te gaan in een lokale middelbare school. Al doende ruilen ze hun penningen en wapens in voor boekentassen. Schmidt en Jenko wagen hun leven voor het onderzoek naar een gewelddadige en gevaarlijke drugsbende. Ze ondervinden dat de middelbare school niet is zoals ze die achterlieten enkele jaren geleden. Ook zijn de acteurs niet voorbereid op het opnieuw doorstaan van de terreur en angst van een tiener en alle problemen die ze dachten achtergelaten te hebben “.

Er is meer komedie dan in de originele TV-reeks, maar dat is niet erg. Er is een grootse scherminteractie tussen Jonah Hill en Channing Tatum. De 21 Jump Street film gaat een grote hit worden.

De film wordt geregisseerd door Phil Lord en Christopher Miller en de rolverdeling bestaat uit ondermeer : Jonah Hill, Channing Tatum, Brie Larson, Dave Franco, Rob Riggle en Ice Cube. Van wat ik heb gehoord zal Johnny Depp, die acteerde in de TV-reeks, een cameo-rol vertolken in de film.

De releasedatum van 21 Jump Street is bepaald voor 16 maart 2012.
:)

21 Jump Street Set Foto

Jonah Hill en Channing Tatum werden gezien op de set van 21 Jump Street, de nog te verschijnen film bewerking in een regie van Phil Lord en Chris Miller gebaseerd op een script door Jonah Hill:

21 Jump Street Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Jonah Hill zou meer op die fiets moeten rijden, het zou hem helpen om zijn BMI te verlagen… Dat is hoe ik de mijne heb verlaagd!
;-P

Jonah Hill en Channing Tatum in 21 Jump Street

Een eerste officiƫle blik op Jonah Hill en Channing Tatum in 21 Jump Street, de film bewerking van de cult TV-serie met dezelfde naam:

21 Jump Street Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Het ziet ernaar uit dat de film bewerking van 21 Jump Street niet zo donker en grof zal zijn zoals de originele TV-serie…
:(