A Little Chaos

A Little Chaos Soundtrack

Check out de lijst met officiële nummers van de A Little Chaos soundtrack, de meest recente periode drama film geregisseerd door Alan Rickman en met in de hoofdrollen Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Alan Rickman en Stanley Tucci:

A Little Chaos Originele Film Soundtrack
Muziek door Peter Gregson.

1. Sabine (2:41)
2. What Happened (2:06)
3. This Is Your Eden (1:33)
4. The Task Ahead (1:34)
5. Walking Out (1:21)
6. From Paris to the Aquaduct (1:41)
7. It’s a Shrine (1:12)
8. Travelling to Marly (3:23)
9. The Sluice Gate (2:55)
10. Don’t Ask Me (3:55)
11. When You Are Strong Enough (3:00)
12. Making Love (2:18)
13. Marie-Claire’s Toys (1:10)
14. The Music Comes from the Heavens (3:24)
15. A Little Chaos (5:37)
16. End Roller (3:21)

A Little Chaos Nummer - A Little Chaos Muziek - A Little Chaos Soundtrack - A Little Chaos Filmscore

Plot Synopsis:
“Een vrouwelijke tuinarchitect (Kate Winslet) krijgt de gewaardeerde toewijzing voor het aanleggen van de grootse tuinen in Versailles, een vergulde positie die haar naar het centrum van het Hof van koning Louis XIV (Alan Rickman) brengt.”

De soundtrack van de film van A Little Chaos is al beschikbaar op Amazon UK.
:)

A Little Chaos Film poster

Een officiële banner poster voor a Little Chaos het komende periode drama geregisseerd door Alan Rickman, is onthuld:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


A LITTLE CHAOS

Van ongelooflijke passie groeit ongelooflijke schoonheid.

Plot:
“Een vrouwelijke tuinarchitect (Kate Winslet) krijgt de gewaardeerde toewijzing voor het aanleggen van de grootse tuinen in Versailles, een vergulde positie die haar naar het centrum van het Hof van koning Louis XIV (Alan Rickman) brengt.”

Acteur Matthias Schoenaerts ziet er beter uit met kort haar…

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Alan Rickman en Stanley Tucci.

Release Datum : 27 maart 2015.
:)

A Little Chaos Film Trailer

Laten we even kijken naar de eerste officiële trailer van A little Chaos, de komende periode drama film geregisseerd door Alan Rickman en met in de hoofdrollen Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Alan Rickman, en Stanley Tucci:


A LITTLE CHAOS
Plot:
“Madame Sabine De Barra (Kate Winslet) is een onwaarschijnlijke kandidaat als landschapsarchitect van het nog-af-te-ronden Paleis van Versailles. Ze heeft weinig tijd voor de klassieke, bestelde ontwerpen van de man die haar inhuurt, de beroemde architect Le Nôtre (Matthias Schoenaerts). Als ze echter werkt aan haar creatie, vindt ze zichzelf aangetrokken tot de raadselachtige Le Nôtre en wordt ze gedwongen om deel te nemen aan de gevaarlijke rivaliteit en ingewikkelde etiquette van het hof van koning Lodewijk XIV (Alan Rickman) . Maar Sabine heeft een stevige achtergrond , haar eerlijkheid en mededogen helpen haar om zowel de uitdagingen van haar nieuwe populariteit, en een onuitsprekelijke tragedie uit haar verleden te overwinnen en om de gunst van de Zonnekoning en het hart van Le Nôtre te winnen “.

Die aristocraten leefden van het bloed van het volk maar het verhinderde hen niet om een geweldige tijd te hebben in het paleis van Versailles… De 1% is niets nieuws!

De releasedatum van A Little Chaos is ingesteld op 27 maart 2015.
:)

Clip van A little Chaos met in de hoofdrollen Kate Winslet en Alan Rickman

Drie nieuwe officiële foto’s van A Little Chaos, de aanstaande periode drama film geregisseerd door Alan Rickman en met in de hoofdrollen Kate Winslet, Matthias Schoenaerts en Alan Rickman:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“Een tuinarchitect met instinct van verzorging en flair, Sabine De Barra (Kate Winslet) is de adem van verse lucht die de verstopte geometrie van Versailles nodig heeft. Ingehuurd door strikte tuinchef André Le Nôtre (Matthias Schoenaerts), een man die bovenal orde op prijs stelt, al snel is ze charmerend. Ze nnoveert met verse benaderingen voor het struikgewas. Maar er zijn intriges aan het hof van Koning Lodewijk XIV (Alan Rickman), een addersnest van roddel en gesjoemel.”

Kate Winslet ziet er echt schattig uit maar Alan Rickman ziet eruit als een lelijke vampier uit Twilight met die pruik en al die make-up op zijn gezicht!

Hoe dan ook, hier is een eerste clip uit de film en gelukkig draagt Alan Rickman geen pruik in deze scène:


A little Chaos – De tuin van de koning

Release datum: 6 februari 2015.
:)

A Little Chaos

A Little Chaos de FilmA Little Chaos
Genre: Drama
Regie: Alan Rickman
Cast: Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Alan Rickman, Stanley Tucci, Helen McCrory, Steven Waddington, Pauline Moran
Releasedatum: 06. Februari 2015

Voor meer informatie: A Little Chaos Trailer

https://filmbioscoop.com/film/a-little-chaos

A Little Chaos Film

Actrice Kate Winslet kreeg de hoofdrol in A Little Chaos, het komende periode drama geregisseerd door Alan Rickman. Hieronder de eerste foto’s van de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)


A LITTLE CHAOS

Verhaallijn:
“Een landschapsarchitect (Kate Winslet) met een voorliefde voor het ongewone wordt verzocht de fonteinen van het paleis in Versailles te ontwerpen. Als ze vecht met het weer, de hachelijke rivaliteit in het Hof van Louis XIV en haar eigen privé demonen, vindt ze zichzelf aangetrokken door de formaliteit en het raadsel van Andre Le Notre (Matthias Schoenaerts) de architect die haar inhuurde.”

Kate Winslet ziet er heerlijk in die periodepakken!

Naast Kate Winslet bestaat de cast ook verder uit Matthias Schoenaerts, Alan Rickman, Stanley Tucci, Helen McCrory, Steven Waddington en Pauline Moran.

De releasedatum van A little Chaos is ingesteld op 6 februari 2015.
:)