After Earth

Nieuwe Clip After Earth, de nog te verschijnen sci-fi avonturenthriller geregisseerd door M. Night Shyamalan

Een nieuwe clip van After Earth, de nog te verschijnen sci-fi film met in de hoofdrollen Will Smith en Jaden Smith, is online opgedoken, onderstaand kan je ervan genieten:

After Earth Film Trailer


After Earth – Vogel tegen Leeuwin

Is het personage van Jaden Smith zo jong en naief dat hij het aanvoelt dat die jonge vogeltjes moeten beschermd worden?

De film is geregisseerd door M. Night Shyamalan (die aan het hoofd stond van The Sixth Sense, Unbreakable, The Last Airbender, Signs en The Happening).

Release datum: 31 mei 2013.
:)

2 Clips van After Earth met Will Smith en zijn zoon

We hebben twee preview clips te pakken van After Earth, de nog te verschijnen science-fiction film in een regie van M. Night Shyamalan en met in de hoofdrollen Jaden Smith en zijn vader Will Smith:

After Earth Trailer


After Earth – baken


After Earth – Apen
Verhaallijn:

“Een crash landing laat Kitai Raige en zijn vader Cypher gestrand achter op aarde, 1000 jaar nadat gebeurtenissen de mensheid dwongen te ontsnappen. Cypher is gewond, Kitai moet beginnen aan een gevaarlijke reis om hulp te halen.
Gevaar is reĆ«el. Angst is een keuze. ”

Ik denk dat die vervelende apen denken dat ze de rechtmatige erfgenamen van de Aarde zijn en ze willen geen mensen rondom hen … Nou, dat is in ordeā€‹ā€‹, laten we gewoon gebruik maken van een goed oud machinegeweer om ons te ontdoen van die aap monsters!

Release datum: 31 mei 2013.
:)

After Earth Soundtrack

We hebben de officiƫle liedjeslijst te pakken van de After Earth soundtrack, de nog te verschijnen science-fiction thriller geregisseerd door M. Night Shyamalan en met in de hoofdrollen Will Smith en zijn zoon Jaden Smith:

After Earth Originele Film Soundtrack
Muziek door James Newton Howard.

1. The History of Man
2. Iā€™m Not Advancing You
3. Pack Your Bags
4. Leaving Nova Prime
5. Can You Ghost
6. Ship Tears Apart
7. Kitai Finds Cypher
8. Get Me Into The Cockpit
9. The Mission
10. Baboons
11. Kitai On Earth
12. Four Vials Remain, Sir
13. Run To The Falls
14. Abort Mission
15. Bird Attack
16. Nest Battle
17. Safety In The Hog Hole
18. Saved By The Bird
19. The Tail
20. Dad, Are You There
21. Leech
22. See The Peak
23. Run To The Volcano
24. Somewhere To Hide
25. Chase Through The Cave
26. Ghosting
27. I Wanna Work With Mom
28. End Credits
After Earth Liedje - After Earth Muziek - After Earth Soundtrack - After Earth Filmscore

Samenvatting van de verhaallijn:
“Een crashlanding laat Kitai Raige (Jaden Smith) en zijn vader Cypher (Will Smith) gestrand achter op de Aarde, 1000 jaar nadat gebeurtenissenn de mensen dwongen te vertrekken. Cypher is gekwest en Kitai moet op een gevaarlijke tocht gaan om hulp te halen.”

James Newton Howard is de favoriete muziekcomponist van regisseur M. Night Shyamalan: ze werkten eerder samen voor The Sixth Sense, Unbreakable, Signs en The Village.

De film soundtrack van After Earth zal uitgebracht worden op 4 juni 2013.
:)

After Earth TV-Spot

We hebben een eerste TV-spot te pakken van After Earth, de nog te verschijnen sci-fi avonturen thriller in een regie van M. Night Shyamalan:

De After Earth film is gebaseerd op een script van Gary Whitta, M. Night Shyamalan en Will Smith

Plot:
“Een crash landing laat Kitai Raige (Jaden Smith) en zijn vader Cypher (Will Smith) gestrand achter op Aarde, 1,000 jaar na gebeurtenissen die de mensheid dwong tot ontsnapping. Omdat Cypher gekwetst is moet Kitai op een gevaarlijke tocht gaan om hulp te zoeken.”

Wil je weten waarom de mensheid de Aarde achterliet?

In de bioscopen vanaf 7 juni 2013.
:)

After Earth Film Poster

Weer een nieuwe poster van After Earth, de nog te verschijnen science-fiction avonturenfilm met in de hoofdrollen Will Smith en zijn zoon Jaden Smith:

Officiƫle trailer van After Earth, een film geregisseerd door M. Night Shyamalan

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Na een crashlanding ontdekken een vader en zoon een planeet die verlaten werd door mensen meer dan 1000 jaar eerder.”

De poster ziet er nogal lelijk en goedkoop uit! Waarom brachten ze niet iets beters uit? Het budget voor de film is niet echt beperkt.. Spendeerden ze al het geld aan het Smith gezin? Was er niet genoeg geld over voor een echte poster artiest?
:?

After Earth Film Trailer

Laat ons de nieuwste film trailer bekijken van After Earth, de nog te verschijnen science-fiction actie avonturenfilm met daarin Will Smith en zijn zoon Jaden Smith:

After Earth Trailer – In de bioscopen vanaf 7 juni 2013


AFTER EARTH
Verhaallijn:
“Een crashlanding zorgt ervoor dat de tiener Kitai Raige (Jaden Smith) en zijn legendarische vader Cypher (Will Smith) stranden op Aarde, 1.000 jaar na rampzalige gebeurtenissen die de mensheid dwongen om te ontsnappen. Nadat Cypher ernstig gewond werd, moet Kitai beginnen aan een gevaarlijke reis om aan hulp te raken. Het vooruitzicht van Kitai is een onbekend terrein, geĆ«volueerde diersoorten die nu heersen over de planeet, en een niet te stoppen buitenaards wezen dat ontsnapte tijdens de crash. Vader en zoon moeten leren samen te werken en elkaar te vertrouwen als ze elke kans willen benutten op een terugkeer naar huis. ”

De film is geregisseerd door M. Night Shyamalan op basis van een script dat hij samen schreef met Gary Whitta. De release datum van After Aarde is voorzien voor 7 juni 2013.
:)

Nieuwe Poster van After Earth, de nog te verschijnen science-fiction film met in de hoofdrollen Will Smith en zijn zoon Jaden

Deze gloednieuwe poster van After Earth, de nog te verschijnen avonturen science-fiction film geregisseerd door M. night Shyamalan, richt zich helemaal op Will Smith en zijn zoon Jaden:

After Earth Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


AFTER EARTH

Gevaar is echt. Vrees is een keuze.

Verhaallijn:
“Een crashlanding zorgt ervoor dat een tiener Kitai Raige (Jaden Smith) en zijn legendarische vader Cypher (Will Smith) stranden op de Aarde, 1,000 jaar na rampzalige gebeurtenissen die de ontsnapping van de mensheid afdwongen.”

Er zijn ook twee nieuwe foto’s die een trailer aankondigen:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

De film After Earth zal te zien zijn in de bioscopen vanaf 7 juni 2013.
:)

Nieuwe Poster van M. Night Shyamalan’s After Earth

Een nieuwe poster van After Earth, de nog te verschijnen science-fiction film met in de hoofdrollen Jaden Smith en zijn vader Will Smith, werd opgemerkt, je kan hem onderstaand bekijken:

After Earth Film

(Klik op een poster voor een vergroting.)


AFTER EARTH

1000 jaar geleden vertrokken we voor een bepaalde reden.

Verhaallijn:

“Een crash landing doet de tiener Kitai Raige (Jaden Smith) en zijn legendarische vader Cypher (Will Smith) stranden op Aarde, 1.000 jaar nadat de mensheid werd gedwongen om te ontsnappen na rampzalige gebeurtenissen. Cypher is ernstig gewond, Kitai moet beginnen aan een gevaarlijke reis om hulp op te roepen met onbekend terrein in het vooruitzicht. Verder moet er ook rekening gehouden worden met geĆ«volueerde diersoorten die nu heersen over de planeet, en een niet te stoppen buitenaards wezen dat ontsnapte tijdens de crash. Vader en zoon moeten leren samen te werken en elkaar te vertrouwen als ze een kans willen maken op een terugkeer naar huis. ”

Bekijk even de verbazingwekkende filmtrailer van After Earth als je hem nog niet bekeken hebt: More »

Trailer van After Earth met in de hoofdrollen Will Smith en Jaden Smith

Laat ons de officiƫle filmtrailer bekijken van After Earth, de nog te verschijnen avonturen science-fiction film in een regie van M. Night Shyamalan en met in de hoofdrollen Will Smith en Jaden Smith:

After Earth Film


AFTER EARTH
Verhaallijn:

“Duizend jaar na rampzalige gebeurtenissen waarin de mensheid gedwongen werd te ontsnappen van de Aarde, is Nova Prime een nieuwe thuis geworden voor de mensheid. Legendarische Generaal Cypher Raige (Will Smith) keert terug van een uitgebreide legerdienst naar zijn vervreemde familie, hij is klaar om een ā€‹ā€‹vader te zijn voor zijn zoon van 13, Kitai (Jaden Smith). Wanneer een asteroĆÆde storm schade toegbrengt aan het ruimtetuig van Cypher en Kitai worden ze gedwongen een noodlanding te maken op een nu onbekende en gevaarlijke Aarde. Omdat zijn vader op sterven ligt in de cockpit moet Kitai een tocht maken door vijandig terrein voor het beveiligen van hun reddings- baken. Kitai wou altijd al een soldaat zijn en vandaag krijgt hij zijn kans.”

Ik had niet verwacht dat de trailer van After Earth zo goed zou zijn. God, ik wacht nu met ongeduld op de film!

Hoe dan ook, de release datum van After Earth is voorzien voor 7 juni 2013.
:)

After Earth Poster

Bekijk even de eerste officiƫle After Earth poster, de nog te verschijnen avonturen science-fictionfilm in een regie van M. night Shyamalan:

After Earth Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Na een crashlanding, ontdekken een vader en zijn zoon een planeet die 1000 jaar eerder verlaten werd door de mensen.”

In de hoofdrollen vinden we Jaden Smith en zijn vader, Will Smith.
:)

After Earth Teaser

Hier is het officiƫle logo van After Earth, de nog te verschijnen avonturen science-fiction film met in de hoofdrollen Will Smith en Jaden Smith

After Earth Film

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“In de avonturen Sci-fi film AFTER EARTH, ontdekken een vader (Will Smith) en zoon (Jaden Smith), na een crash landing, een planeet die 1000 jaar geleden verlaten werd door mensen als het gevolg van catastrofale gebeurtenissen.”

En hier is een virale video die mijmert over de gebeurtenissen die hebben geleid tot de evacuatie van de Aarde:


After Earth – Virale Video

Weer een nieuwe film die de samenzweringstheorieƫn zal aanzwengelen!

De film is geregisseerd door M. Night Shyamalan. In de bioscopen : 7 juni 2013.
:)

After Earth Overzicht

After Earth FilmEen nieuwe officiƫle verhaalsamenvatting van After Earth, de nog te verschijnen science-fiction film met in de hoofdrol Will Smith en Jaden Smith werd onthuld:

After Earth Trailer

Verhaalsamenvatting van After Earth:
“In After Earth, duizend jaar na de rampzalige gebeurtenissen die mensheid dwongen te ontsnappen van de aarde, is Nova-Prime de nieuwe thuis geworden van de mensheid. Legendarische generaal Cypher Raige (gespeeld door Will Smith) komt terug van een uitgebreide legermissie naar zijn vervreemde familie, klaar om vader te worden voor zijn 13-jarige zoon, Kitai (gespeeld door Jaden Smith). Wanneer een asteroĆÆde stormschade toebrengt aan het ruimtetuig van Cypher en Kitai moeten zij een noodlanding maken op een nu onbekende en gevaarlijke Aarde. Als zijn vader op sterven ligt in de cockpit moet Kitai een tocht ondernemen door een vijandig terrein om het reddingsbaken op te halen. Zijn hele leven lang heeft Kitai heeft niets andes willen zijn dan de soldaat die zijn vader is. Vandaag krijgt hij de kans daartoe.’

De film is geregisseerd door M. Night Shyamalan. De release datum van After Earth is voorzien voor 7 juni 2013.
:)

After Earth Film

Regisseur M. Night Shyamalan werkt aan After Earth (voorheen getiteld One Thousand A.E), een nog te verschijnen science-fiction avonturenfilm. Will Smith en Jaden Smith hebben de hoofdrollen als respectievelijk vader en zoon. The cast bestaat verder ook uit Isabelle Fuhrman, Zoe Kravitz, Sophie Okonedo, Kristoffer Hivju, Gabriel Caste en David Denman. De release datum van After Earth is voorzien voor 7 juni 2013.

After Earth Trailer

Hier is een eerste officiƫle foto van Jaden Smith als Kitai:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een jonge man (Jaden Smith) en zijn vervreemde vader (Will Smith) maken een crashlanding met hun ruimteschip op Aarde 1000 jaar nadat de mensheid deze heeft achtergelaten. De vader is ernstig gewond door de landing en wordt gevangen genomen door een overblijvende op Aarde rondhangende kolonie. Zijn zoon moet hem daarom vinden en redden van een planeet die nu een vreemde en gevaarlijke plaats is.”

Ze deelden ook wat foto’s vanop de set:

Het concept van de film klinkt veelbelovend en de cast is geweldig maar met M. Night Shyamalan aan het hoofd van de film heb ik zo mijn bedenkingen… Wel, laat ons bekijken hoe de film er uit zal zien.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over de film After Earth.
:)

After Earth

After Earth de FilmAfter Earth
Genre: Avonturenfilm/Science Fiction
Regie: M. Night Shyamalan
Cast: Will Smith, Jaden Smith
Releasedatum: 07. Juni 2013

Voor meer informatie: After Earth Trailer

https://afterearth-movietrailer.blogspot.com/