Alf

Alf Film

ALF FilmHerinner je Alf nog? Jawel, die science-fiction familie TV-reeks uit de late jaren ’80. Het ging over Alf (een acroniem voor Alien Life Form), een vriendelijke buitenaards wezen dat een crashlanding maakte in de garage van de Tanners, een stedelijke middelklasse familie. Wel het ziet er naar uit dat Alf het gaat maken naar het grote scherm, dat is toch de hoop van Paul Fusco, de schepper van Alf.

Alf Trailer

Fusco vertelde THR dat hij heeft gewerkt aan een mogelijke filmbewerking en hij is nu vol vertrouwen over het potentieel. Hij is nu klaar om het project binnen een paar weken voor te stellen aan een grote filmstudio.

“Ik denk dat de timing juist is. Timing is een belangrijke zaak. Er zijn films geweest met personages die niet op dezelfde hoogte te vinden waren als ALF, dus ik denk dat het tijd is. Ik denk dat het een homerun op vele niveau’s kan zijn.
[…]
ALF zou meer uitgesproken kunnen zijn dan ooit want de wereld is een heel andere plaats dan de jaren ’80. Ik geloof dat het personage nog altijd zin heeft en nu zeker meer heeft te zeggen dan ooit. Ik denk dat we het zullen benaderen op een nieuwe manier. Ik denk niet dat we een kopie zouden maken van de tv-show, maar ik denk dat we misschien in een verhaal kunnen uitleggen hoe ALF hier is terechtgekomen. We kunnen hem een nieuwe familie geven en het personage voorzichzelf laten spreken. ”

Paul Fusco, the schepper van Alf

Hier volgt het begin van de originele TV-reeks:

Ik ben helemaal akkoord met Paul Fusco: Alf verdient zijn eigen film. Ik wacht met ongeduld op dat buitenaards wezen dat grappen vertelt in de bioscoop.

Hoe dan ook, meer details over de film Alf volgen gauw!
:)

Alf

Alf de FilmAlf
Genre: Komedie/Familiefilm
Regie:
Cast:
Releasedatum: 2015

Voor meer informatie: Alf Trailer

https://alf-movie-trailer.blogspot.com/