Alice in Wonderland 2

Alice in Wonderland 2 Release datum

Disney heeft officieel een release-datum aangekondigd voor Alice in Wonderland 2: de film zal in de bioscopen verschijnen op 17 mei 2016. Helaas staat Tim Burtron niet meer aan het roer van het vervolg… Regisseur James Bobin (die aan het hoofd stond van The Muppets) neemt inderdaad de zetel van de regisseur over voor het vervolg. De film zal worden gebaseerd op een script van Linda Woolverton die ook het scenario schreef van de eerste film.

Actrice Mia Wasikowska en acteur Johnny Depp keren terug respectievelijk terug als Alice en de Mad Hatter.

Hier is de trailer van de eerste film:


Officiƫle trailer van Alice in Wonderland

Wie gaat dit keer de vijand zijn van Alice in Wonderland? Denk je dat de benadering van regisseur James Bobin op Alice in Wonderland zo prachtig zal zijn als die van Tim Burton?

Release datum: 17 mei 2016.
:)

Alice in Wonderland 2

Alice in Wonderland 2 de FilmAlice in Wonderland 2
Genre: Avonturenfilm/Familiefilm/Fantasy
Regie: James Bobin
Cast: Mia Wasikowska, Johnny Depp
Releasedatum: 2015

Voor meer informatie: Alice in Wonderland 2 Trailer

https://filmbioscoop.com/film/alice-in-wonderland-2/

Alice in Wonderland 2 Film

Het ziet ernaar uit dat Disney er op gebrand is om een vervolg te ontwikkelen van Tim Burton’s Alice in Wonderland. Jawel, zet je maar schrap voor Alice in Wonderland 2! Scenarist Linda Woolverton die het script schreef van de eerste film werkt al aan het script van het vervolg.

Spijtig genoeg zal Tim burton niet terugkeren aan het hoofd van Alice in Wonderland 2. Regisseur James Bobin (die aan het hoofd stond van The Muppets) neemt inderdaad de stoel van de regisseur over.

Zullen Mia Wasikowska en Johnny Depp hun rol hernemen als Alice en de Gekke Hoedenmaker? Nou ja, er is nog niets officieel bevestigd, maar laten we hopen dat maar hopen omdat we ons geen vervolg kunnen voorstellen zonder die twee! Ze leverden een verdomd goede prestaties af in de eerste film:


Officiƫle trailer van Alice in Wonderland

Heb je enig idee over de verhaallijn van Alice in Wonderland 2? Zal het verhaal verdergaan waar de gebeurtenissen van de eerste film ophielden? Of zal het jaren later zijn? Wat verkies je? Deel onderstaand je gedachten!

Hoe dan ook blijf op de hoogte via ons over meer details van de Alice in Wonderland 2 film!
:)