Alien Uprising

Clip en Poster van Alien Uprising

We hebben een nieuwe poster te pakken van Alien Uprising, de science-fiction film met in de hoofdrol Bianca Bree, Sean Brosnan, Simon Phillips en Jean Claude Van Damme:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een groep vrienden ontwaakt op een ochtend en ondervind dat alle elektriciteit en energiebronnen uitgeschakeld zijn, immense buitenaardse vliegtuigen zweven in de lucht boven hun hoofden. Plotseling moet deze vaste groep vrienden vechten om te overleven als het gehele menselijke ras wordt bedreigd door de buitenaards leger dat onheilspellend boven hen zweeft.”

Er is ook een previewclip:


Alien Uprising – Menselijke soldaten en buitenaardse ruimteschepen

Dat ruimtegevecht ziet er niet te slecht uit voor een B-film!
:)

Trailer van Alien Uprising met in de hoofdrol Jean-Claude Van Damme

Laten we eens kijken naar de officiƫle trailer van Alien Opstand (voorheen getiteld UFO), een science-fiction thriller film geschreven en geregisseerd door Dominic Burns en net in de hoofdrollen Jean Claude Van Damme, Bianca Bree, Sean Brosnan en Simon Phillips:


ALIEN UPRISING
Verhaallijn:
“Een groep vrienden ontwaakt op een ochtend en alle elektriciteit en energievoorziening is uitgeschakeld. Immense buitenaardse vliegtuigen zweven in de lucht boven hun hoofden. Plotseling moet deze hechte groep vrienden vechten om te overleven als het gehele menselijke ras wordt bedreigd door het buitenaards leger dat onheilspellend boven hen zweeft. ”

Van Damme zal die verdomde buitenaardse indringers vernietigen! Hij zal de wereld redden want hij is een expert in vechtsporten! Lol!

Eerdere posters van de film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De rol van Van Damme in de film komt in feite neer op een cameo, maar het marketing team achter deze low-budget film probeert er het beste van te maken.

De film zal uitgebracht worden op V.O.D. op 21 juni 2013.
:)