Almost Human

Almost Human S01E13 Straw Man

Almost Human Seizoen 1 Episode 13Check out de promo trailer van “Straw Man”, de finale episode van het eerste seizoen van de science-fiction TV-reeks Almost Human:


Almost Human 1.13 – Straw Man

Almost Human S1x13 Straw Man
Episode Samenvatting:
Det. Kennex (Karl Urban) en Dorian (Michael Ealy) onderzoeken een reeks moorden door een imitator van een seriemoordenaar die de vader van Kennex (gastacteur John Diehl) in de gevangenis deed belanden. Als het onderzoek zich ontvouwt, werpt biotechnologie uit de toekomst licht op de misdaden uit het verleden. Ondertussen ontvangt Dorian ontvangt zijn evaluatie van de prestaties sinds hij werd gereactiveerd.

Er is nog veel te leren over deze TV-show, dus ik hoop dat er een verlenging zal volgen voor een tweede seizoen… Maar van wat ik hier en daar lees klinkt het alsof FOX dreigt de show te annuleren …
:(

Almost Human S01E12 Beholder

Almost Human Seizoen 1 Episode 12Dankzij Fox is hier de trailer van “Beholder”, de volgende aflevering van de science-fiction TV-reeks Almost Human:


Almost Human 1.12 – Beholder

bijna menselijke S1x12 Beholder
Episode Samenvatting:
Als Detective Kennex en Dorian de moord omderzoeken van een chrome zijn er geen andere tekenen van een trauma dan een zeer kleine speldeprik aan de achterkant van zijn nek. Als het onderzoek zich verdergaat blijkt dat de verdachte zich toegang verleent tot het DNA van zijn slachtoffers voor het nastreven van perfectie.

Ik ben gek op Almost Human, het is een geweldige TV-show. Maar ze moeten een beetje meer onthullen over de wereld van Kennex en Dorian. Bijvoorbeeld wil ik graag meer weten over chromes (de genetisch gemodificeerde mens)… En hoe zit het met die verdomd mysterieuze muur in de stad? We weten het nog steeds niet!
:)

Almost Human S01E11 Disrupt

Almost Human Seizoen 1 Episode 11Laat ons de preview trailer bekijken van “Disrupt”, de volgene aflevering van de science-fiction TV-reeks Almost Human met in de hoofdrollen Karl Urban en Michael Ealy:


Almost Human 1.11 – Disrupt

Almost Human S1x11 Disrupt
Episode Samenvatting:
Een dodelijke misdaad uit de toekomst vindt plaats wanneer een ‘smart home’ vreselijk verkeerd gaat en zich keert tegen de inwoners. Detectives Kennex en Dorian leiden het onderzoek dat hen dwingt om te gaan met een huis dat wordt vertegenwoordigd door een mysterieus hologram personage

Ik denk dat de kunstmatige intelligentie van het huis verveeld werd na het schoonmaken voor de huiseigenaren en dan maar besloot om het huis echt goed schoon te maken.

Vertrouw geen computers, zij zullen je ooit een dolk in de rug steken!
:)

Almost Human S01E10 Perception

Almost Human Seizoen 1 Episode 10Hier is de officiële trailer van “Perception”, de volgende aflevering van de science-fiction TV-reeks Almost Human:


Almost Human 1.10 – Perception

bijna menselijke S1x10 perceptie
Episode Samenvatting:
Verhaallijn
Als Det. Kennex en Dorian de gelijktijdige en plotselinge dood onderzoeken van twee genetisch verbeterde kinderen, lijkt een dodelijke dosis van de perfecte designer drugs de oorzaak te zijn. Als de zaak ontrafeld wordt en een recent verdrinkingsslachtoffer op mysterieuze wijze met de zaak wordt verbonden, neemt de zaak een onverwachte wending. Ondertussen verdraagt Kennex pijnlijke flitsen uit het verleden en brengt hij een bezoek aan de recollectionist (de menselijke geheugendeskundige).

De show is geweldig en deze aflevering belooft geweldig te worden. Maar ik zou het graag hebben dat geheimen wat sneller worden onthuldKom op, wat zit er achter die verdomd grote muur uit de laatste aflevering? Kunnen we ons richten op dat mysterie?
:)

Almost Human S01E09 Unbound

Almost Human Seizoen 1 Episode 9Je kan onderstaand de promo trailer bekijken van “Unbound”, de volgende episode van de science-fiction TV-reeks Almost Human met in de hoofdrollen Karl Urban and Michael Ealy:


Almost Human 1.9 – Unbound

Almost Human S1x09 Unbound
Episode Samenvatting:
Kennex en Dorian moeten vechten tegen een nieuwe high-tech vrouwelijke Android gebaseerd op Dorian’s model. ”

Dankzij Entertainment Tonight krijgen we een blik achter de schermen van deze komende aflevering:

Ziet Gina Carano er goed uit als een gevaarlijke android?
:)

Almost Human S01E08 Jij bent hier

Almost Human Seizoen 1 Episode 8Hier is de officiële preview trailer van “You are here”, de volgende episode van de science-fiction TV-reeks Almost Human met Karl Urban en Michael Ealy:


Almost Human 1.8 – Jij bent hier

Almost Human S1x08 Jij bent hier
Episode Samenvatting:
“Det. Kennex en Dorian onderzoeken een delict over een zelf-geleide kogel die kan opsporen, een doelwit uitkiezen en specifieke mensen kan doden op elk moment. Ondertussen, bezoekt Maldonado de dodelijke hinderlaag opnieuw die bijna Kennex heeft gedood.”

Kennex en Dorian zijn een verdomd groots team!

Ben je fan van deze TV-serie?
:)

Almost Human S01E07

Almost Human Seizoen 1 Episode 7We hebben de promotrailer te pakken van de zevende episode van het eerste seizoen van season of Almost Human, the next episode of the science-fiction TV series Almost Human met in de hoofdrollen Karl Urban en Michael Ealy:


Almost Human 1.7

Almost Human S1x07 (Titel van de episode is nog niet bekend)
Episode Samenvatting:
“Detective John Kennex en Dorian moeten vechten tegen gevaarlijke Androids. “Dorian krijgt mag kennis maken met zijn schepper.”

Hopelijk zal deze aflevering ons meer vertellen over Dorian’s achtergrondverhaal!

Hoe dan ook, Almost Human keert terug op Fox op maandag 6 januari 2014.
:)

Almost Human S01E06 Arrhythmia

Almost Human Seizoen 1 Episode 6De officiële promo trailer van “Arrhythmia”, de volgende aflevering van de science-fiction tv-serie Almost Human met in de hoofdrollen Karl Urban en Michael Ealy:


Almost Human 1.6 – Arrhythmia

Almost Human S1x06 Arrhythmia
Episode Samenvatting:
“Detective John Kennex en Dorian reageren op een verdachte dood in een ziekenhuis waar – voordat hij een fatale hartstilstand had – een man beweerde dat iemand hem probeerde te doden, en op onverklaarbare wijze wist hij de exacte tijdstip van zijn dood. Als het onderzoek zich ontvouwt, wordt een zwarte markt voor vitale organen ontdekt in welke bio-mechanische harten kunnen worden doorverkocht en op afstand worden ‘uitgeschakeld’. Als het team vecht om de pols te vinden van deze tech-centric misdaad, hersteld Dorian opnieuw contact met een ontmantelde DRN.”

Kunstmatige harten zijn geweldig, maar androids zijn zo geavanceerd in de wereld van Almost Human… Waarom een ellendig leven leiden met een kunstmatige hart, wanneer je, je geest in een wonderbare Android kan opladen?
:)

Almost Human S01E05 Blood Brothers

Almost Human Seizoen 1 Episode 5Check out de preview trailer van “Blood Brothers”, de volgende episode van de geweldige science-fiction TV-reeks Almost Human:


Almost Human 1.5 – Blood Brothers

Almost Human S1x05 Blood Brothers
Episode Samenvatting:
“Inspecteur John Kennex (Karl Urban) en Dorian (Michael Ealy) zijn belast met de bescherming van de enige resterende getuige in een grote moordproces, terwijl Kapitein Maldonado (Lili Taylor) een confrontatie aangaat met de beklaagde.”

De wereld van Almost Human is geweldig! Ik wou dat ik die breinverbetering kon krijgen!
:)

Almost Human S01E04 The bends

Almost Human Seizoen 1 Episode 4Hier is de promo trailer van “The bends”, de volgende aflevering van de geweldige science-fiction TV-reeks Almost Human:


Almost Human 1.43 – The bends

Almost Human S1x04 The bends
Episode Samenvatting:
“Een oude vriend van Inspecteur Kennex (Karl Urban) gaat undercover, en doet zich voor als een ‘bereider’ van een hoogst verslavende straatdrug genaamd ‘The Bends’. Maar hij wordt ontdekt. Als de reikwijdte van het onderzoek van het intense drugsonderzoek zich ontvouwt, rekenen een vastberaden Kennex en Dorian (Michael Ealy) op Rudy Lom (Mackenzie Crook) voor hulp.”

Almost Human is een goed gemaakte TV-reeks. Ik ben er gek op, ik ben een fan!

Deze nieuwe aflevering van Almost Human wordt vertoond op maandag 2 December op FOX.
:)

Almost Human S01E03 Are you receiving?

Almost Human Seizoen 1 Episode 3Je kan onderstaand de officiële trailer bekijken van “Are You Receiving?”, de volgende aflevering van de science-fiction TV-reeksAlmost Human met in de hoofdrollen Karl Urban en Michael Ealy:


Almost Human 1.3 – Are you receiving?

Almost Human S1x03 Are you receiving?
Episode Samenvatting:
“De spannende actie gaat verder in een volgende aflevering van de all-new, met adrenaline-opgepompte aflevering. Detective Kennex (Karl Urban) en Dorian (Michael Ealy) bevechten een intense en futuristische gijzelingsituatie, terwijl Captain Maldonado probeert te voldoen aan de terroristische eisen, in de hoop om onschuldige mensen te beschermen.”

Ik houd van de TV-serie Almost Human, Karl Urban en Michael Ealy zijn een geweldig team. Maar het doet me een beetje denken aan de TV-serie Total Recall 2070…
:)

Almost Human Trailer

dankzij FOX is hier een nieuwe trailer van Almost Human, de aanstaande science fiction TV-serie met in de hoofdrollen Karl Urban en Michael Ealy:


ALMOST HUMAN
Samenvatting van de show:
“Almost Human is een high-tech, hoge inzet actie drama dat zich 35 jaar in de toekomst, afspeelt wanneer politieagenten een partner vormen met sterk geëvolueerde mensachtige Androids. Een onwaarschijnlijk partnerschap wordt gesmeed wanneer een deels machine agent (Karl Urban) wordt gedwongen te koppelen met een deels menselijke robot (Michael Ealy) als ze misdaadbestrijding en een diepere verdoezeling in een futuristische nieuwe wereld onderzoeken.”

Wie verkies je : Karl Urban of Michael Ealy?

De show zal op zondag 17 November 2013 in première verschijnen op FOX.
:)

Almost Human Poster

Neem een ​​kijkje naar deze nieuwe poster van Almost Human, de aankomende science-fiction tv-serie, geproduceerd door JJ Abrams en met Karl Urban en Michael Ealy:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Samenvatting:
“Het is een high-tech, hoge inzet actie drama 35 jaar vooruit in de toekomst, wanneer politieagenten een partnerschap zijn aangegaan met hoogontwikkelde mensachtige robots. Een onwaarschijnlijke partnerschap wordt gesmeed wanneer een deel-machine agent (Karl Urban) wordt gedwongen om een paar te vormen met een deels menselijke robot (Michael Ealy) als ze misdaad bevechten en een diepere cover-up in een futuristische nieuwe wereld onderzoeken. ”

Hier is de trailer voor de tv-serie als je hem nog niet hebt gezien: More »

Almost Human Trailer van de science-fiction TV-reeks met in de hoofdrollen Karl Urban en Michael Ealy

Bekijk even de officiële trailer van Almost Human, de nog te verschijnen science-fiction TV-reeks van de bedenkers van Fringe:


ALMOST HUMAN
Samenvatting:

“Het jaar is 2048 John Kennex (Urban), een agent die één van de meest rampzalige aanvallen ooit tegen de politie meemaakte, ontwaakt uit een 17 maanden durend coma, hij kan zich niet veel herinneren – behalve dat zijn partner werd gedood. Vanwege de aanval verloor hij één van zijn benen en is hij nu uitgerust met een zeer geavanceerde synthetische aanhangsel.
Bij mandaat moet nu elke agent partneren met een robot. Ondanks zijn hartstochtelijke afkeer van androids wordt John gekoppeld aan Dorian (Michael Ealy), een uitgerangeerde android met onverwachte emotionele reacties. Hoewel dergelijke reacties werden geacht tekortkomingen te zijn, zijn het deze “fouten” waardoor de relatie tussen de twee verbeterd. Immers, John is deels machine nu en Dorian is deels mens. John en Dorian’s begrip van elkaar vult ze niet alleen aan maar verbindt hen ook.”

Hier volgt de belangrijkste rolverdeling van de TV-reeks:

– Karl Urban als John Kennex
– Lili Taylor als Captain Maldonado
– Mackenzie Crook als Rudy Lom
– Michael Ealy als Dorian
– Michael Irby als Richard Paul
– Minka Kelly als Valerie Stahl

Goddank dat J.J. Abrams nog altijd de tijd vind om zulke geweldige TV-shows te bedenken. Ik ben al verslaafd aan Almost Human!
:)