Alphas

Alphas S02E13 God’s Eye

Alphas Seizoen 2 Episode 13We hebben de trailer te pakken van “God’s Eye”, de volgende aflevering van de science-fiction TV-reeks Alphas:


Alphas 2.13 – God’s Eye

Alphas S2x13 God’s Eye
Samenvatting van de aflevering:

“Terwijl een gewonde en uitzinnige Rosen probeert Stanton op te sporen, probeert de rest van het team om de onsterfelijke Alpha stoppen van het activeren van de mini-stimulatoren.”

Ben je klaar voor de laatste aflevering van het 3de Alphas seizoen? Wil je graag dat de serie verder gaat of moet het hier ophouden?
:)

Alphas S02E12 Need to know

Alphas Seizoen 2 Episode 12Onderstaand kan de je trailer bekijken van “Need to know”, de volgende aflevering van Alphas, de sci-fi drama TV-show net als de nu geschrapte TV-reeks Heroes:


Alphas 2.12 – Need to know

Alphas S2x12 Need to know
Samenvatting van de aflevering:
“Een Alpha-gevangene wordt gekidnapt en ondervraagd door Rosen, die nog steeds woedend is over de door van zijn dochter; Harken en Gary sporen Skylar op, maar haar bevrijding uit de handen van Parish is niet zo makkelijk.”

Geweldig, een nieuwe aflevering met actrice Summer Glau!
:)

Alphas S02E11 If Memory Serves

Alphas Seizoen 2 Episode 11Bekijk even de trailer van “If Memory Serves”, de volgende aflevering van het sci-fi drama TV-show Alphas:


Alphas 2.11 – If Memory Serves

Alphas S2x11 If Memory Serves
Samenvatting van de aflevering:
“Kat keert terug naar het team bij de zoektocht naar het geheime wapen van Stanton… en voor zijn bescherming. Ondertussen maakt Senator Burton opmerkingen over de methodes die Rosen gebruikt bij de bestrijding van valse Alphas.”

Jawel, Kat is terug! Laat ons hopen dat we wat meer zullen leren over haar oorsprong!
:)

Alphas S02E10 Life after death

Alphas Seizoen 2 Episode 10De trailer van “Life after death”, de volgende aflevering van de geweldige sci-fi TV-reeks Alphas:


Alphas 2.10 – Life after death

Alphas S2x10 Life after death
Samenvatting van de aflevering:
“Moeilijke tijden kondigen zich aan voor Rosen en zijn team nadat het verlies van een geliefde iedereen schokt en hen dwingt de manier te veranderen waarop ze omgaan met Stanton Parish. Ze moeten echter de zorgen aan de zijkant plaatsen als het leven van een teamlid in gevaar wordt gebracht.”

Parish is vastbesloten te winnen…
:)
1

Alphas S02E09 The Devil Will Drag You Under

Alphas Seizoen 2 Aflevering 9Onderstaand kan je de promo trailer van “The Devil Will Drag You Under” bekijken, het is de volgende aflevering van de science-fiction TV-reeks Alphas:


Alphas 2.9 – The Devil Will Drag You Under

Alphas S2x09 The Devil Will Drag You Under
Samenvatting van de aflevering:
“Hick wordt een overloper en start te werken voor Parish, het team vraagt zich af of hij echt een overloper is.”

Ik kan niet geloven dat Hicks een verrader is. Ik denk eerder dat hij een undercover is.
:)

Alphas S02E08 Falling

Alphas Seizoen 2 Episode 8Hier is de previewtrailer van “Gods and Monsters”, de nog te verschijnen aflevering van de science-fiction TV-reeks Alphas:


Alphas 2.8 – Falling

Alphas S2x08 Falling
Samenvatting van de aflevering:
“Terwijl Kat op haar eerste missie gaat voor het opsporen van een straatdrug die normale mensen tijdelijk Alpha krachten geeft, ontdekt Rosen de identiteit van de mol.”

Kat (Erin Way) is een geweldige aanvulling voor het Alphas team, ik ben gek op haar! Ik hoop haar meer te zien in de volgende afleveringen.
:)

Alphas S02E07 Gods and Monsters

Alphas Seizoen 2 Episode 7Laat ons de previewtrailer bekijken van “Gods and Monsters”, de nog te verschijnen aflevering van Alphas:


Alphas 2.7 – Gods and Monsters

Alphas S2x07 Gods and Monsters
Samenvatting van de aflevering:
“Een jonge Alpha onthuld een dodelijke geestelijke controlekennis die een afrekeing tussen Rosen en Stanton Parish tot gevolg heeft.”

Het team zou het uitvindsel, gevonden in de laatste aflevering, voor het verhogen van hun kracht moeten gebruiken. Het zou dan makkelijker zijn om af te rekenen met die jongen.
:)

Alphas S02E05 Gaslight

Alphas Seizoen 2 Episode 5Hier is de trailer van “Gaslight”, de volgende aflevering van de sci-fi TV-reeks Alphas:


Alphas 2.5 – Gaslight

Alphas S2x05 Gaslight
Samenvatting van de aflevering:
“Een Alpha wordt gek en kidnapt Rachel tijdens een ziekenhuisbezoek.”

Hoe gaan ze die poltergeist kwijtraken?
:)

Alphas S02E04 When Push Comes to Shove

Alphas Seizoen 2 Episode 4Twee preview clips van “When Push Comes to Shove”, de volgende aflevering van de sci-fi TV-reeks Alphas:


Alphas 2.4 – Nina


Alphas 2.4 – Kan je zwemmen?

Falling Skies S2x04 When Push Comes to Shove
Afleveringsamenvatting:
“Het team onderzoekt een reeks van Alphas-gerelateerde misdaden voordat ze zich realiseren dat de Alpha er een van henzelf onderzoeken.”

Nina is een ondeugende vrouw!
:)

Alphas S02E03 Alphas Dogs

Alphas Seizoen 2 Aflvering 3Laat ons de trailer bekijken van “Alphas Dogs”, de volgende aflevering van Alphas Seizoen 2:


Alphas 2.3 Wekdienst

En hier is een clip:

Falling Skies S2x03 Alphas Honden Samenvatting:
“Harken en Hicks vinden een vechtclub voor Alphas; Rosen volgt Stanton Parish’s verleden helemaal terug tot in 1864.”

Mis de volgende aflevering van Alphas deze maandag niet!
:)

Alphas Seizoen 2 S02E01 Wake Up Call

Alphas Seizoen 2 Episode 1Hier is de trailer van “Wake Up Call”, de eerste aflevering van seizoen 2 van de science-fiction TV-reeks Alphas:


Alphas 2.1 Wake Up Call

Falling Skies S2x04 Young Bloods Samenvatting:
“Acht maanden na de eindaflevering van vorig jaar waar toen het podium werd voorbereid voor een explosieve gang van zaken bij de Binghamton inrichting (de Guantanamo van de Alpha wereld) die verwoestende, verstrekkende gevolgen kan hebben. Dr Lee Rosen, die het bestaan van Alphas aan het nietsvermoedende publiek heeft bekendgemaakt, wordt in diskrediet gebracht en gevangen gezet door een regering wanhopig om zijn openbaring te verschuilen. De rest van het kernteam is ontbonden en een aantal, zonder begeleiding en zorg van Rosen, zijn teruggekeerd naar hun oude, destructieve manieren. Zij moeten nu de strijd aanvatten voor het bestrijden van hun individuele demonen om zich te verenigen en hun eigen proberen te redden. ”

De TV-reeks Alphas zal terugkeren op 23 juli 2012.
:)

Alphas Seizoen 2

Alphas Seizoen 2 - Premiere voorzien op Maandag 23 juli 2012Een eerste trailer van Alphas seizoen 2, de science fiction TV-reeks gemaakt door Zak Penn en Michael Karnow voor het Syfy cable channel.

Verhaallijn:
De wereld is nu op de hoogte van het bestaan van supermensen. Het Alphasteam is verspreid. Nieuwe bedreigingen voor de regering duiken echter die ertoe leiden dat de onwillige helden van Dr. Rosen’s groep opnieuw moeten verzameld worden.”

De eerste aflevering van Alphas Seizoen 2 zal vertoond worden op maandag 23 juli 2012.
:)