Alvin and the Chipmunks 4

Alvin and the Chipmunks 4 Roadfilm Chip

De vierde aflevering in de Alvin and the Chipmunks filmfranchise heet officieel Alvin and the Chipmunks Road Chip. Yep, Alvin en zijn vrienden gaan op reis!

Ik vond een eerste teaser poster:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Plot:
“Door middel van een aantal misverstanden geloven Alvin, Simon en Theodore dat Dave gaat een aanzoek gaat doen aan zijn nieuwe vriendin in New York City… en hen dumpen. Ze hebben drie dagen om hem te stoppen bij zijn aanzoek zodat ze Dave niet verliezen en misschien ook geen verschrikkelijke stiefbroer krijgen.”

Ik heb de castingsoproepen bekeken en het lijkt wel alsof onze motorrijders, cowboys, Latino’s, cosplay fans en studenten. Alvin en zijn vrienden zullen een bezoek brengen aan onder andere: Los Angeles, Miami en eventueel Atlanta en misschien ook New York City. De acteur Tony Hale neemt de rol op zich als de schurk in de film.

De releasedatum van Alvin en de Chipmunks 4 Road Chip is ingesteld op 23 december 2015.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte voor meer details over Alvin en de Chipmunks Road Chip!
:)

Alvin and the Chipmunks 4

Alvin and the Chipmunks 4 de FilmAlvin and the Chipmunks 4
Genre: Animatie/Komedie/Avonturenfilm
Regie:
Cast:
Releasedatum: 11. December 2015

Voor meer informatie: Alvin and the Chipmunks 4 Trailer

https://filmbioscoop.com/film/alvin-and-the-chipmunks-4

Alvin and the Chipmunks 4 Film

Alvin en de Chipmunks ontsnappen van dat verloren eiland in de derde aflevering van de populaire film franchise. En ze zijn nu van plan een comeback te maken. Jawel, we mogen weer een nieuwe film verwachten met de zingende eekhoorns!

Fox heeft inderdaad een officiƫle releasedatum voorgesteld voor Alvin en de Chipmunks 4: de film is gepland voor een bioscoop release op 11 december 2015. De derde film had een brutowinst van meer dan $ 340.000.000 wereldwijd op een $ 80.000.000 budget, geen wonder een nieuwe aflevering een groen licht kreeg.

Laten we hopen dat de Chipettes weer terug te zien zijn in de vierde film. Helaas is er nog geen officiƫle verhaallijn samenvatting.

Heb je een suggestie over de verhaallijn van Alvin en de Chipmunks 4? Welke nummers wil je graag horen gebracht worden deze keer? Deel hieronder je mening met gelijkgestemde fans!
:)