Avatar 4

Avatar 4 Film

Avatar 4 Film

Het filmen van Avatar 2 is nog niet begonnen maar James Cameron praat al over de productie van Avatar 4. Jawel, hier is wat hij vertelde aan The New York Times:

James Cameron“Ik heb mijn tijd de afgelopen 16 jaar verdeeld over de exploratie van de diepe oceaan en het filmmaken. Ik heb twee films gemaakt in 16 jaar en ik heb acht expedities ondernomen. Vorig jaar heb ik in principe de volledig ontwikkelingsarm van mijn productiebedrijf ontbonden. Dus ik ben niet ge├»nteresseerd in het ontwikkelen van wat dan ook. Ik ben in de Avatar business. Punt uit. Dat is de beste omschrijving. Ik maak Avatar 2, Avatar 3, misschien Avatar 4 , en ik ga geen films voor andere mensen produceren. Ik ben niet ge├»nteresseerd in scripts. Dat alles klinkt een beetje beperkend maar ik denk dat ik in het “Avatar” landschap alles kan zeggen wat nodig is over de toestand van de wereld en wat ik denk dat we er aan moeten doen. Wat er aan gedaan moet worden op een onderhoudende manier. Alles wat ik niet kan zeggen op dat gebied, wil ik zeggen door middel van documentaires, die ik verder maak. Ik heb vijf documentaires gemaakt in de afgelopen 10 jaar en hopelijk zal ik er nog veel meer maken.”

Regisseur James Cameron

Ik ben blij nieuws te vernemen over een mogelijke vierde Avatarfilm en dat hij zich wil richten op de reeks. Maar alles bij elkaar moet hij eerst Avatar 2 afleveren voordat hij kan fantazeren voor opvolgers.
:)