AWOL

Love and Honor Film

Een promo poster van Love and Honor (voorheen genaamd AWOL), het nog te verschijnen romantische drama met in de hoofdrol Liam Hemsworth, werd gezien op het 2012 Cannes Film Festival:

Love and Honor Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)
LOVE AND HONOR
Verhaallijn:
“Love and Honor is het gepassioneerde verhaal van een jonge soldaat die zijn beste vriend helpt bij opnieuw veroveren van het hart van zijn vriendin op een clandestiene reis naar huis van het front in Vietnam in een tijd van protest en sociale revolutie, en in het proces vindt hij de ware liefde voor de eerste keer. ”

De film is geregisseerd door Danny Mooney. Er is nog geen officiƫle release datum.
:)

AWOL Film

AWOL FilmAWOL (militaire uitdrukking voor Afwezig Zonder Toelating) is een nog te verschijnen romantische film die zich afspeelt tijdens de Vietnam oorlog: de prent zal de anti-oorlog beweging van die tijd belichten. De film zal het regiedebuut betekenen van Danny Mooney. De prent is gebaseerd op een script door Jim Burnstein en Garrett K. Schiff. In de rolverdeling vinden we ondermeer Austin Stowell, Liam Hemsworth en Aime Teergarden. Ik heb ook vernomen dat Teresa Palmer in onderhandelingen is voor een rol.

AWOL Trailer

Verhaalliijn:
“Het verhaal speelt zich af tijdens de Vietnam oorlog, het gaat over een soldaat (Austin Stowell) die AWOL gaat met zijn beste vriend (Liam Hemsworth) nadat zijn meisje (Aimee Teegarden) hem verliet.”

Het filmen van AWOL zou deze zomer starten dus we kunnen hopen op een publicatie in het tweede deel van 2012.

Hoe dan ook, meer details over de AWOL film volgen gauw!
:)

AWOL

AWOL de FilmAWOL
Genre: Romantiek/Drama
Regie: Danny Mooney
Cast: Austin Stowell, Liam Hemsworth, Aime Teergarden
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: AWOL Trailer

https://awol-movie-trailer.blogspot.com/