Battle of the year

Battle of the Year Soundtrack

Laten we eens een kijkje nemen naar de officiële tracklist van de Battle of the Year soundtrack, de 3D ​​dansfilm geregisseerd door Benson Lee en met Josh Holloway (uit Lost), Laz Alonso, Josh Peck, Caity Lotz, Weronika Rosati en Chris Brown ::

Battle of the Year Originele Film Soundtrack
Verschillende Artiesten.

1. “This Is a Journey Into Sound…” – Geoffrey Sumner
2. Fast Man (Z-Trip Remix) – PC’s Ltd.
3. Boom! – The Roots
4. Looking For the Perfect Beat – Afrika Bambaataa & The Soul Sonic Force
5. Treat ‘Em Right – Chubb Rock
6. Tough Break – DJ Nu-Mark
7. Rollover D.J. – Jet
8. Breaker Dedication Recall 2013 – Coulors United feat. DJ Mike MD
9. B Boyin Freak Freakin!!!! – Kool Kojak
10. Orisha – Speedometer
11. Know the Ledge (Juice) – Eric B. & Rakim
12. Same Song – Digital Underground
13. ‘In the 1970S…’ – Sam Schacht
14. Dream Team Is In the House – La Dream Team
15. Battle of the Year Score Suite – Various Artists
Battle of the Year Liedje - Battle of the Year Muziek - Battle of the Year Soundtrack - Battle of the Year Filmscore

Verhaallijn Samenvatting:
“Battle of the Year trekt al de beste teams uit de hele wereld aan maar de Amerikanen hebben niet meer gewonnen in vijftien jaar tijd. Dante werft Blake aan om een ​​team van de beste dansers samen te stellen en zo de Trophy terug naar Amerika te brengen waar het allemaal begon.”

De soundtrack van de Battle of the Year is beschikbaar op iTunes.
:)

Battle of the Year – Dans battle

Bekijk even deze gloednieuwe clip van Battle of the Year, het nog te verschijnen breakdance drama in een regie van Benson Lee:


Battle of the Year – Dans battle
Verhaallijn:
“Battle of the Year trekt al de beste teams uit de hele wereld aan maar de Amerikanen hebben al niet mmer gewonnen in vijftien jaar. Dante (Laz Alonso) werft Blake (Josh Holloway) aan om een ​​team van de beste dansers samen te stellen en de Trophy terug te brengen naar Amerika waar het begon. ”

De hoofdrollen in de film wordt vertolkt door Josh Holloway (uit de tv-serie Lost!), Laz Alonso, Josh Peck, Caity Lotz, Weronika Rosati en Chris Brown (Rihanna’s gewelddadig ex-vriendje).

Release datum: 20 september 2013.
:)

Clip, TV spot en poster van Battle of the Year

Hier is de nieuwste poster van de Battle of the Year, de aankomende 3D ​​dansfilm geregisseerd door Benson Lee en met Josh Holloway (uit Lost), Laz Alonso, Josh Peck, Caity Lotz, Weronika Rosati en Chris Brown:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


BATTLE OF THE YEAR

De wereld kijkt toe.

Verhaallijn:
“Battle of the Year trekt alle beste teams uit de hele wereld aan, maar de Amerikanen hebben niet meer gewonnen in vijftien jaar. Dante werft Blake aan om een ​​team van de beste dansers samen te stellen en de Trofee terug naar Amerika te brengen waar het begon.”

We hebben ook een nieuwe preview clip:


Battle of the Year – Ik mag dan wel Joods zijn maar mijn religie is hip hop!

En een nieuwe TV-spot:


Battle of the Year – Ik wil de beste choreograaf!

De film zal in de bioscopen verschijnen op 20 september 2013.

Ben je gek op breakdancing?
:)

Battle of the Year Clip van de breaking dance film

Met dank aan Sony Pictures, volgt hier een preview clip van Battle of the Year, de nog te verschijnen dans drama film met Josh Holloway, Laz Alonso, Josh Peck, Caity Lotz, Weronika Rosati en Chris Brown::


Battle of the Year – Dans clip
Verhaallijn:
“Battle of the Year trekt al de beste teams uit de hele wereld aan, maar de Amerikanen hebben niet meer gewonnen sinds vijftien jaar. Dante werft Blake om een ​​team van de beste dansers samen te stellen en de Trofee terug naar Amerika te brengen waar het begon.””

Ben je gek op breaking dance?

De film is geregisseerd door Benson Lee.

Release datum: 13 september 2013.
:)

Trailer van Battle of the Year

Battle of The Year FilmEen gloednieuwe film trailer van Battle of the Year, de nog te verschijnen 3D dance film geregisseerd door Benson Lee, werd online uitgebracht en je kan hem onderstaand bekijken:


BATTLE OF THE YEAR
Verhaallijn:
“Battle of the Year trekt de beste wereldwijde teams aan, maar de Amerikanen hebben niet meer gewonnen sinds 15 jaar. Dante roept de hulp in van Blake bij het samenstellen van een team bestaand uit de beste dansers voor het terugbrengen van de trofee naar Amerika waar het allemaal begon.”

Kan deze film Step Up of zelfs StreetDance overstijgen?

De filmhoofdrollen worden vertolkt door Josh Holloway, Laz Alonso, Josh Peck, Caity Lotz en Chris Brown.

Battle of the Year zal in de bioscopen verschijnen vanaf 13 September 2013.
:)

Battle of the Year

Battle of the Year de FilmBattle of the Year
Genre: Drama/Musical
Regie: Benson Lee
Cast: Josh Holloway, Laz Alonso, Josh Peck, Caity Lotz, Chris Brown
Releasedatum: 13. September 2013

Voor meer informatie: Battle of the Year Trailer

https://filmbioscoop.com/film/battle-of-the-year

Battle of The Year Trailer

Battle of The Year FilmLaat ons de filmtrailer bekijken van Battle of The Year, het nog te verschijnen 3D dansmusical drama in een regie van Benson Lee en met in de hoofdrollen Josh Holloway, Laz Alonso, Josh Peck, Caity Lotz en Chris Brown:


BATTLE OF THE YEAR

Je kan niet geloven in de droom tot je in elkaar gelooft

Verhaallijn:
“Battle of the Year is de Olympische Spelen van breakdance, een toernooi dat elk jaar de beste teams uit de hele wereld aantrekt, maar de Amerikanen hebben niet meer gewonnen in de voorbije vijftien jaar. Los Angeles Hip Hop mogul en voormalig B-Boy Dante (Laz Alonso) wil het land, waar de sport begon terug naar de top brengen. Hij roept de hulp in van zijn hard-luck vriend Blake (Josh Holloway), die een voormalig basketbal kampioenencoach is om zijn team te coachen. Gewapend met de theorie dat de juiste coach een team kampioen kan maken, vormen ze een Dream Team van de beste b-boys uit het hele land. Met slechts drie maanden, tot de Battle of the Year moet Blake elke tactiek gebruiken die hij kent om twaalf getalenteerde individuen samen te smelten als een team om de trofee terug te brengen naar Amerika waar het begon. Geïnspireerd door het feitelijke WK, jaarlijks gehouden in Frankrijk. ”

Battle of the Year levert een meer serieuze verhaallijn dan wat we gewend zijn van de Step Up franchise, met een verhaallijn die meer geworteld is in de realiteit. De film werd voorzien van opwindende dans en verbazingwekkende displays van macht en genade, men laat zien hoe streetdance uit New York zich heeft ontwikkeld tot een inspirerende kunstvorm voor een nieuwe generatie over de hele wereld. Nou, ik ben zeker benieuwd hoe de film eruit zal zien!

De release datum van Batle of The Year is voorzien voor 25 januari 2013.
:)