Believe Me

Believe Me

Believe Me de FilmBelieve Me
Genre: Drama/Komedie
Regie: Will Bakke
Cast: Alex Russell, Zachary Knighton, Johanna Braddy, Miles Fisher, Sinqua Walls, Max Adler, Nick Offerman, Christopher McDonald
Releasedatum: 26. September 2014

Voor meer informatie: Believe Me Trailer

https://filmbioscoop.com/film/believe-me

Believe Me Film Trailer

Een nieuwe trailer van Believe Me, de aankomende drama komedie geschreven en geregisseerd door Will Bakke, is online uitgebracht, je kan hem hieronder bekijken:


BELIEVE ME

Bid gewoon dat die kerels gepakt worden!

Plot:
“Sam staat op het podium als duizenden fans wild te keer gaan. Slim en knap begeesterd hij hen met zijn boodschap en als hij een oproep doet voor donaties aan zijn liefdadigheid stroomt het geld toe. Het probleem is enkel dat hij geen woord gelooft van wat er gezegd wordt. Enkel een paar maanden geleden was Sam een college senior op de weg naar rechtenstudies. Maar wanneer een verrassende som moet betaald worden voor scholingsgeld en hij duizenden dollars moet ophoesten, moet hij noodgedwongen creatief denken. Hij overtuigd zijn drie kamergenoten dat ze veel geld kunnen verdienen door het overtuigen van de goedgelovige kerk menigte, de jongens starten een valse liefdadigheidsorganisatie en beginnen campagne te voeren in het hele land, ze werven fondsen voor een doel dat net zo nep is als hun boodschap.”

Ik zie deze nieuwe trailer van Believe Me wel zitten. Nu wil ik de film wel bekijken! En jij?

De cast bestaat uit Alex Russell, Zachary Knighton, Johanna Braddy, Miles Fisher, Sinqua muren, Max Adler, Nick Offerman en Christopher McDonald.

De film wordt geopend in theaters op 26 september 2014.
:)

Trailer en Poster of Believe Me

Check out de officiƫle trailer van Believe Me, een aankomende drama komedie geregisseerd door Will Bakke op basis van een script dat hij schreef samen met Michael B.
Allen:


BELIEVE ME
Plot:
“Radeloos, blut en zonder inspiratie, vier college senioren beginnen met een nep goed doel om geld voor het collegegeld te verduisteren.”

De cast bestaat uit Alex Russell (die speelde de rol van Matt in de 2012 film “Chronicle”), Zachary Knighton, Johanna Braddy, Miles Fisher, Sinqua muren, Max Adler, met Nick Offerman en Christopher McDonald.

Er is ook een poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


BELIEVE ME

Het is alleen een zonde als je gepakt wordt.

De slogan van deze poster verwijst naar fraude… maar ik denk dat het ook van toepassing kan zijn op overspel, nietwaar? LoL!

De releasedatum van Believe is Me is voorzien voor 26 September 2014.
:)