Big Year

5 Clips van The Big Year

The Big Year FilmWe hebben 5 nieuwe preview clips te pakken van the Big Year, de nog te verschijnen komedie met in de hoofdrollen Jack Black, Owen Wilson en Steve Martin:


The Big Year – Ik ga naar Texas.


The Big Year – Hoe wordt je de grootste vogelaar in de wereld?


The Big Year – De brug
Brad (Jack Black) en Stu (Steve Martin) haasten zich om een vogel te bekijken.


The Big Year – Waar gaat hij naar toe?


The Big Year – Ik zei dat ik niet klaar ben.

Drie gretige vogelaars houden een wedstrijd om de meest zeldzame vogels te vinden in Noord Amerika tijdens een prestigieus jaarlijks evenement.
:)

Big Year Trailer

The Big Year FilmSteve Martin, Jack Black en Owen Wilson vormen een team voor The Big Year, een nog te verschijnen komedie geregisseerd door David Frankel (die ons The Devil Wears Prada en Marley & Me bracht). Hier is de eerste officiƫle filmtrailer van de Big Year film:

Big Year Trailer


THE BIG YEAR
Verhaallijn:
“Drie vriendelijke rivalen die het moe zijn om hun verplichtingen en verantwoordelijkheden de bovenhand te laten hebben, wijden een jaar in hun leven aan het najagen van hun grote dromen. Hun grote jaar brengt voert hen op een reis doorheen het land naar wilde en levensveranderende avonturen.”

Er is ook een poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Iedereen is opzoek naar iets!

The Big Year zal uitgebracht worden op 14 oktober 2011.
:)

Big Year Owen Wilson, Steve Martin en Jack Black

Een eerste officiƫle blik op Owen Wilson, Steve Martin en Jack Black in The Big Year, een nog te verschijnen komedie in een regie van David Frankel (die leiding had over The Devil Wears Prada en Marley & Me):

Big Year Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting ervan.)

Verhaallijn:
“Drie doorwinterde vogelaars strijden voor het spotten van de meest zeldzame vogels in Noord Amerika tijdens een prestigieus jaarlijks evenement.”

De verschijningsdatum van the Big Year is voorzien op 14 oktober 2011.
:)

Big Year Film

The Big Year is een nog te verschijnenn komedie bewerking gebaseerd op het boek van Mark Obmascik uit 1998 “The Big Year: Een verhaal van de mensheid, Natuur en gevogelte obsessies”. Het verhaal focust op 3 vurige vogelaars die er een competitie op nahouden om de meest zeldzame vogel te bekijken in Noord Amerika en dit tijdens een prestigieuse jaarlijks gebeurtenis. De film is geregisseerd door David Frankel en is gebaseerdop een script door Howard Franklin. De cast bevat Steve Martin, Jack Black, Owen Wilson, Rashida Jones, Angelica Huston, Jim Parsons en Rosamund Pike. De film zal vrijgegeven worden op 14 October 2011.

The Big Year Trailer

Onderstaand volgen enkele foto’s vanop de set van the Big Year film:
(Click on a picture to enlarge it.)

Verhaallijn:
“Een groep mannen die geobsedeerd zijn door het vogelbekijken gaan op een tocht om mekaar te overtroeven door de meest zeldzame soort vogels te vinden in Noord Amerika. Hun competitie is een allegorie over de uitdagingen in hun levens.”

Is Owen Wilson’s kledij niet te kleurvol en helder voor een vogelaar?

Hoe dan ook, meer details over de film The Big Year volgen gauw.
:)

Big Year

Big Year de FilmBig Year
Genre: Komedie
Regie: David Frankel
Cast: Steve Martin, Jack Black, Owen Wilson, Rashida Jones, Angelica Huston, Jim Parsons, Rosamund Pike
Releasedatum: 14. Oktober 2011

Voor meer informatie: Big Year Trailer

https://big-year.movie-trailer.com/