Blade Runner 2

Blade Runner 2 Film – Update!

< img stijl = "display: block; float: links; marge: 0px 10px 10px; cursor: aanwijzer cursor: hand; breedte: 200px; hoogte: 237px;" src = "https://2.bp.blogspot.com/-1rJA0ISv198/T7yXMFMvq-I/AAAAAAAAABE/R_9F4uAGqFE/s400/blade-runner-2-movie.jpg" border = "0" alt = "Blade Runner 2" id = "BLOGGER_PHOTO_ID_5745633458427767778" / > Er staat een vervolg op de science-fiction cultfilm Blade Runner uit 1982 voor de boeg: de productie zal inderdaad beginnen ergens in 2015. Ridley Scott (de regisseur van de eerste film) en Hampton Fancher (die het script van de eerste film meeschreef) werkten aan een script voor Blade Runner 2.

Een paar woordjes van Ridley Scoot:

“Hampton Fancher en ik spraken uitgebreid over wat er mogelijk is, we bedachten een vrij sterke verhaallijn, en het wordt helemaal duidelijk i.v.m. het eerste verhaal.

Ridley Scott

Helaas zei Ridley Scott ook dat hij het vervolg niet zal leiden… maar hij onthulde dat acteur Harrison Ford zijn rol weer zal opnemen in het derde deel van het vervolg.

Hier is de trailer van de eerste film:


Blade Runner (1982)

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons over meer details over de film Blade Runner 2.
:)

Blade Runner 2 Film

Blade Runner 2 Film - De opvolger op Blade Runner.Het is 30 jaar geleden sinds Blade Runner. Regisseur Ridley Scott wordt nu verleid tot een nieuw bezoek aan de donkere toekomst bedacht door Philip K. Dick. Hij heeft inderdaad bevestigd dat Blade Runner 2 in de productie zit en dat de film een vervolg zal zijn op de beroemde originele film. Hij liet ook weten dat het hoofdpersonage vrouwelijk zal zijn:

Blade Runner 2 Trailer

“Ik ben vorige week begonnen met mijn eerste Blade Runner Opvolger vergaderingen. We hebben een heel goed idee in gedachten. We gaan zeker een vrouwelijke protagonist voorzien.”

Directeur Ridley Scott

De verhaallijn zal voorlopig geheim gehouden worden. Alles wat we weten is dat de Blade Runner 2 film zich zal afspelen enkele jaren nadat de eerste film werd afgewerkt met een vrouwelijke hoofdrol. Of Harrison Ford al dan niet terugkeert is nog onduidelijk. Hampton Fancher die de co-autheur was van de originele film staat aan het hoofd van de opvolger.

Hier is de trailer van de eerste Blade Runner film:


BLADE RUNNER

Hoe dan ook, blijf op de hoogte voor meer details over de film Blade Runner 2.
:)

Blade Runner 2

Blade Runner 2 de FilmBlade Runner 2
Genre: Science Fiction/Thriller
Regie: Ridley Scott
Cast:
Releasedatum: 2014

Voor meer informatie: Blade Runner 2 Trailer

https://blade-runner-2-trailer.blogspot.com/