Boo U

B.O.O. Bureau of Otherworldly Operations Film

Neem een kijkje naar het officiƫle logo van B.O.O. Bureau of Otherworldly Operations (alias Boo U) de aanstaande geanimeerde film van Dreamworks Animation:

B.O.O. Film Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“B.O.O. (Bureau van Bovenaardse Operaties) is het super geheime agentschap waarvan u nog nooit hebt gehoord en zeker nooit gezien. Gewijd aan het beschermen van mensen tegen kwade geestverschijningen, de agenten van B.O.O. hebben een geheim wapen: ze zijn zelf spoken! Wanneer nieuwe agenten Jackson Moss (Seth Rogen) en zijn rare partner Watts (Melissa McCarthy) een complot ontdekken om B.O.O. te vernietigen. door het meest gezochte spook van het agentschap, ze moeten ze elke truc in hun arsenaal gebruiken om zijn krachtige spokenleger te verslaan en de aarde te behoeden voor een spookachtig lot.”

Het plot klinkt net als RIPD. Maar omdat het afkomstig is van Dreamworks, ben ik vrij zeker dat het verschillend zal zijn en ook bezienswaardig zal zijn!

De film is geregisseerd door Anthony Leondis op basis van een script door Tom Wheeler. En de stemmencast bestaat uit Seth Rogen, Melissa McCarthy, Bill Murray, Rashida Jones, Matt Bomer, Benjamin Stockham, Jennifer Coolidge en Octavia Spencer.

De releasedatum van B.O.O. Bureau of Otherworldly Operations is voorzien voor 5 juni 2015.
:)

Boo U Film

Boo U filmIn Augustus 2010 kondigde DreamWorks Animation aan dat ze een nieuwe animatie titel zouden ontwikkelen met de titel Boo U. Het is een geanimeerde komedie over een geest die zijn geest activiteiten moet verbeteren. DreamWorks Animation heeft de bedoeling ons geesten te latwn zien zoals nog nooit is gebeurd. Regisseur Tony Leondis staat aan het hoofd van het project dat gebaseerd is op het script van scenario schrijver Jon Vitti (Hij is het best gekend door zijn werk voor The Simpsons). Acteur Seth zal de stem zijn voor het hoofdpersonage.

Boo U Trailer

Inhoud:
“Een geest die niet zo goed is in zijn job moet terug naar school om te leren hoe een beter spook te zijn.”

Dreamworks mikt op een 2012 release voor de Boo U film. Het is stil geweest rond het project sinds de eerste aankondiging erover… En Seth Rogen zei recent(in Januari 2010 in een interview met Shock Till You Drop) dat hij nog niet begonnen is met enig stemmenwerk voor Boo U… Maar de acteur denkt dat het nog steeds gaat gebeuren. Dus kunnen we hopen dat op een dag Boo U de bioscopen zal teisteren.

In ieder geval meer informatiie over de Boo U film volgt gauw!
:)

Boo U

Boo U de FilmBoo U
Genre: Animatie/Komedie
Regie: Tony Leondis
Cast: Seth Rogen
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: Boo U Trailer

https://boo-u.movie-trailer.com/