Brick Mansions

Brick Mansions Film met Paul Walker – 2 Nieuwe Clips

Dankzij Europacorp, kan je hieronder twee extra preview clips van bekijken van Brick Mansions , de komende actie-drama film geregisseerd door Camille Delamarre en met in de hoofdrollen Paul Walker, David Belle en RZA:


Brick Mansions – Je hebt nog altijd de sleutel nodig!


Brick Mansions – Ontsnapping
Verhaallijn:
“Een undercover agent van Detroit (Paul Walker) beweegt zich door een gevaarlijke omgeving die omgeven is door een omringende muur met de hulp van een ex-gevangene (David Belle) om af te rekenen met een misdaadbaas en zijn plan om de hele stad te verwoesten.”

Paul Walker en David Belle zorgen voor een geweldig team op het scherm! Ik wil wel dat ze wat meer nieuwe films zouden maken… Het is zo triest dat Paul Walker overleed…

De film zal worden losgelaten in de filmtheaters op 25 april 2014.
:)

2 Clips van Brick Mansions

We hebben twee preview clips te pakken van Brick Mansions, de komende actie thriller die Paul Walker en David Belle confronteert met RZA:


Brick Mansions – Hey Lino!


Brick Mansions – Verschillende methode, dezelfde resultaten.
Verhaallijn:
“Een undercover agent van Detroit (Paul Walker) beweegt zich door een gevaarlijke omgeving die omgeven door een insluitende muur met de hulp van een ex-gevangene (David Belle) om af te rekenen met een misdaadbaas en zijn plan om de hele stad te verwoesten.”

Paul Walker en RZA zijn maar zwakkelingen naast David Belle!

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Ik ben gek op de auto op die poster!

De film zal worden uitgebracht in de filmtheaters op 25 april 2014.
:)

Brick Mansions Trailer – De heropbouw van District B13

Hier is de nieuwste trailer van Brick Mansions, de komende actie thriller remake van de Franse film uit 2004 “District B13”:


BRICK MANSIONS
Verhaallijn:
“Een undercover agent (Paul Walker) probeert af te rekenen met een meedogenloze misdaadbaas (RZA), met toegang tot een Neutronenbom, door zijn bende te infiltreren.”

De acteurs in de film zijn wijlen Paul Walker, David Belle en RZA. De prent zal in de bioscopen verschijnen op 25, April 2014.

Hier is de trailer van de film als je hem nog niet hebt gezien:


DISTRICT B13

Yep, de Franse acteur David Belle speelt de hoofdrol in beide films!

Denk je dat de remake zo goed gaat zijn als de originele film? Of misschien zelfs beter?
:)

3 Personageposters van Brick Mansions

Drie nieuwe personageposters van Brick Mansions, het komende actie drama geregisseerd door Camille Delamarre en gebaseerd op een script van Luc Besson en Bibi Naceri:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een undercover agent (Paul Walker) probeert af te rekenen met een meedogenloze misdaadbaas (RZA), met toegang tot een Neutronenbom, door zijn bende te infiltreren.”

Van links naar rechts kan je de volgende acteurs herkennen RZA, Paul Walker (de voormalige acteur van de Fast en Furious filmconcessie), David Belle (die ook de hoofdrol speelde in de Franse film waarop deze remake is gebaseerd).

In filmtheaters: 25, april 2014.
:)

Trailer van Brick Mansions met in de hoofdrollen Paul Walker, David Belle en RZA

Er is een situatie die de beste van de beste nodig heeft, en ze hebben Paul Walker en David Belle ingehuurd om het aan te pakken! Check out deze gloednieuwe internationale trailer van Brick Mansions:


BRICK MANSIONS
Verhaallijn:
“Een undercover agent (Paul Walker) probeert af te rekenen met een meedogenloze misdaadbaas, die toegang heeft tot een tot een Neutronenbom, door infiltratie van zijn bende.”

Denk je dat Paul Walker en David Belle genoeg zijn om zich te ontdoen van RZA, de man met de ijzeren vuisten? Of moeten ze naar back-up vragen?

De film is geregisseerd door Camille Delamarre. De prent zal te zien zijn in de filmtheaters op 25 April 2014.
:)

Brick Mansions Filmtrailer

Onderstaand kan je de eerste officiële trailer bekijken van Brick Mansions, het aanstaande drama in een regie van Camille Delamarre en met in de hoofdrol Paul Walker:


BRICK MANSIONS
Verhaallijn:
“In een dystopisch Detroit, in verlaten bakstenen herenhuizen die ooit betere tijden zagen, wonen nu alleen de gevaarlijkste criminelen. Nu dat de politie de criminaliteit niet kan beheersen, bouwt ze een kolossale beschermingsmuur rond dit gebied om de rest van de stad te beschermen. Voor undercoveragent Damien Collier (Paul Walker) is elke dag een strijd tegen de corruptie. Voor Lino (David Belle) is elke dag een strijd om een eerlijk leven te leiden. Hun wegen zouden eigenlijk nooit mogen gekruist hebben, maar als drugsbaron, Tremaine (RZA) Lino’s vriendin ontvoert, aanvaard Damien met tegenzin de hulp van de onverschrokken ex-gevangene en samen moeten zij een sinister complot stoppen dat de hele stad gaat verwoesten. Met gestileerde actie en spannende Parklour stunts (David Belle is de mede-oprichter van de fysieke trainingsdiscipline), brengt Brick Mansions een leuke benadering van het actie genre. ”

Er is ook een nieuwe teaserposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Naast Paul Walker, (de Fast and Furious acteur die onlangs overleed in een auto-ongeluk), omvat de cast ook RZA, Catalina Denis, en David Belle.

De film zal verschijnen in de bioscopen op 25 april 2014.
:)

Brick Mansions

Brick Mansions de FilmBrick Mansions
Genre: Actie/Thriller/Drama
Regie: Camille Delamarre
Cast: Paul Walker, RZA, Catalina Denis, David Belle
Releasedatum: 25. April 2014

Voor meer informatie: Brick Mansions Trailer

https://filmbioscoop.com/film/brick-mansions

Brick Mansions Film met Paul Walker

Een eerste blik op Brick Mansions een aankomende actie drama geregisseerd door Camille Delamarre en met in de hoofdrollen Paul Walker (de Fast and Furious acteur die onlangs overleed in een auto-ongeluk), RZA, Catalina Denis, en David Belle:

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Verhaallijn:
“Een undercover agent (Paul Walker) probeert af te rekenen met een met een meedogenloze misdaadbaas, die toegang heeft tot een tot een Neutronenbom, door infiltratie van zijn bende.”

Er is ook een eerste officiële teaser poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film is een remake van de Franse film “Banlieue 13” (alias District 13).

De releasedatum van Brick Mansions is voorzien voor 25 April 2014.
:)