Burt Wonderstone

The Incredible Burt Wonderstone – Casino Trailer

Hier volgt een grappige, valse commercial voor de promotie van The Incredible Burt Wonderstone, de nog te verschijnen komedie die zich afspeelt in de wereld van toneel tovenaars in Las Vegas. De regie berust in de handen van Don Scardino en in de hoofdrollen vinden we Steve Carell, Jim Carrey, Olivia Wilde en Steve Buscemi:

The Incredible Burt Wonderstone – Release datum: 15 maart 2013.

Verhaallijn:
“Als de stunt van een straattovenaar hen een beetje dom doet lijken, proberen superster tovenaars Burt Wonderstone en Anton Marvelton hun act op te poetsen – en ook de vriendschap – door hun eigen stunt op te voeren.”

Ben je klaar om daden met een supermenselijke kracht te aanschouwen? Wil je het vuur van hun magische toverstokjes voelen? Koop dan nu je tickets!
:)

The Incredible Burt Wonderstone Soundtrack

Dankzij Amazon is hier de officiële soundtrack van The Incredible Burt Wonderstone, de nog te verschijnen komedie die zich afspeelt in de wereld van goochelaars in Las Vegas en in een regie van Don Scardino met in de hoofdrollen Steve Carell, Jim Carrey, Olivia Wilde en Steve Buscemi:

The Incredible Burt Wonderstone Originele Film Soundtrack
Muziek door Lyle Workman.

1. WonderSuite
2. The Disappearing Audience
3. Racing Home
4. Happy Birthday Little Man
5. Magic Kit
6. Biggest Bed In Vegas
7. The Grand Illusion
8. Peaceful Oasis
9. Sex Tricks
10. Grodiest Ear Of All
11. Butterfly
12. Hot Box
13. Drillbotomy
14. Lady Luck
15. Magical Breakup
16. Mea Culpa
17. Meeting The Inspiration
18. The Kiss
19. You Ain’t Seen Nothing Yet
20. Let’s Do This Show Forever
21. Blood Card
22. Human Piñata
23. Red Hot Coals
24. Lets Do Some Tricks
25. Everybody Loves A Magician
26. Alakazam
27. Man Head, Lady Body
28. Friends With Myself
29. Zarrow Shuffle
30. Wonderment
31. Gone To A Better Place
32. Magical Reunion
The Incredible Burt Wonderstone Liedje - The Incredible Burt Wonderstone Muziek - The Incredible Burt Wonderstone Soundtrack - The Incredible Burt Wonderstone Filmscore

Onderstaand kan je enkele voorbeeldjes beluisteren van de Burt Wonderstone soundtrack: More »

The Incredible Burt Wonderstone TV-spot

Een eerste officiële TV-spot voor The Incredible Burt Wonderstone, de nog te verschijnen komedie over de wereld van de illusionisten in Las Vegas met in de hoofdrollen Steve Carell, Jim Carrey, Olivia Wilde en Steve Buscemi:

Burt Wonderstone Film Trailer


THE INCREDIBLE BURT WONDERSTONE
Verhaallijn:
“Illusionist Burt Wonderstone verlaat zijn oude podiumpartner nadat een guerrilla straatgoochelaar hen de loef afsteekt. Tijdens het doorbrengen van wat tijd met zijn jeugd idool lijkt Burt zich te herinneren wat hem verliefd deed raken op de magie in de eerste plaats.”

Het moet echt warm zijn in die enorme glazen doos, het is dan ook geen wonder dat Steve Carell zweet zoals een otter!
:)

The Incredible Burt Wonderstone – Alan Arkin

Deze nieuwe personage poster van The Incredible Burt Wonderstone, de nog te verschijnen komedie in een regie van Don Scardino, met Alan Arkin als Rance Holloway:

Burt Wonderstone Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Illusionist Burt Wonderstone breekt weg van zijn oude podium partner nadat een guerrilla straat illusionist hen de loef afsteekt. Door het doorbrengen van wat tijd met zijn jeugd idool lijkt Burt zich te herinneren wat hem aantrok tot de magie in het begin.”

Josh Holloway is de illusionist die Burt inspireerde om illusionist te worden.
:)

Burt Wonderstone – Jim Carrey en Olivia Wilde

Bekijk even die twee nieuwe personage posters van The Incredible Burt Wonderstone, de nog te verschijnen komedie in een regie van Don Scardino:

The Incredible Burt Wonderstone Trailer – In de bioscopen vanaf 15 maart 2013

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Illusionist Burt Wonderstone breekt weg van zijn langdurend partnerschap nadat een guerrilla straat illusionist alle aandacht voor zichzelf opeist. Door het doorbrengen van wat tijd met het idool uit zijn kindertijd herinnert Burt zich wat zijn liefde voor de magie aanwakkerde in het begin.”

Je kan misschien Jim Carrey herkennen als Steve Gray, een straat illusionist met een gevaarlijke act, en Olivia Wilde als Jane, Burt Wonderstone’s voormalige assistente die nu werkt voor Steve Gray
:).

3 Posters van Burt Wonderstone

We hebben 3 nieuwe posters te pakken van Burt Wondertstone alias The Incredible Burt Wonderstone, de nog te verschijnen komedie in een regie van Don Scardino en met in de hoofdrollen Steve Carelll, Jim Carrey, Olivia Wilde en Steve Buscemi:

Burt Wonderstone Film – Release datum : 15 maart 2013

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Illusionist Burt Wonderstone neemt afscheid van zijn oude podium-partner nadat een guerrilla straat illusionist het succes steelt. Door het doorbrengen van wat tijd met zijn jeugd idool, lijkt Burt zich te herinneren wat hem aantrok in de magie in het begin.”

Hier is de trailer van The Incredible Burt Wonderstone als je hem nog niet gezien hebt: More »

Trailer van The Incredible Burt Wonderstone met in de hoofdrollen Steve Carell en Jim Carrey

Laat ons de eerste officiële filmtrailer bekijken van The Incredible Burt Wonderstone, de nog te verschijnen komedie met Steve Carell tegen Jim Carrey:

Burt Wonderstone Film


THE INCREDIBLE BURT WONDERSTONE
Verhaallijn:-
“Superstar magiërs Burt Wonderstone (Steve Carell) en Anton Marvelton (Steve Buscemi) zijn jarenlang de baas geweest van de Las Vegas strip, ze verdienden miljoenen met illusies zo groot als het groeiende ego van Burt. Maar de laatste tijd is het grootste bedrog van de twee hun publieke vriendschap, in het geheim verafschuwen ze elkaar meer en meer. De beide magiërs ondergaan moordende concurrentie van guerilla straat magiër Steve Gray (Jim Carrey), waarvan de cultgevolg toeneemt met elke buitensporige stunt, hun show ziet er zelfs muf uit. Maar er is nog steeds een kans dat Burt en Anton de optredens en het leven ernaast kan redden als Burt weer in contact kan treden met wat hem verliefd deed raken op de magie in het begin. ”

Heb je ooit een magiër willen zijn, een wereldberoemde magiër? Well learn a Steve Carell and Jim Carrey! In de film vinden we verder ook Olivia Wilde en Steve Buscemi. De release datum van The Incredible Burt Wonderstone is voorzien voor 15 maart 2013.
:)

Incredible Burt Wonderstone Film

Jim Carrey en Steve Carell zijn twee rivaliserende goochelaars in The Incredible Burt Wonderstone, een nog te verschijnen komedie geregisseerd door Don Scardino. Het verhaal draait om Las Vegas goochelaars Burt Wonderstone (Steve Carell), die probeert zich te herenigen met zijn voormalige partner Anton Lovecraft (Steve Buscemi) om het op te nemen tegen de gevaarlijke straattovenaar Steve Gray (Jim Carrey). De film zou uitgebracht moeten worden in de bioscopen ergens in 2013.

Incredible Burt Wonderstone Trailer

Bekijk even die foto’s vanop de set van The Incredible Burt Wonderstone:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Burt Wonderstone (Steve Carell) en Anton Lovecraft (Steve Buscemi) hebben succesvolle magische optredens in Las Vegas. Het partnerschap eindigt wanneer Anton verwond wordt door Burt tijdens een truuk en Anton dan verhuist naar het Verre Oosten voor het onderwijs in de magie. Wanneer Burt overschaduwd wordt door een populaire straattovenaar Steve Gray (Jim Carrey), moet hij Anton overhalen om terug te keren naar hun nummer, met alle mogelijke middelen, zodat ze opnieuw aan de top kunnen staan.”

Steve Carell en Jim Carrey in dezelfde komedie: dat wil ik zeker niet missen! Ik ben er zeker van dat het een grote schaterlach gaat worden.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons over meer details van de the Incredible Burt Wonderstone film!
:)
1

Burt Wonderstone

Burt Wonderstone de FilmBurt Wonderstone
Genre: Komedie
Regie: Don Scardino
Cast: Steve Carell, Jim Carrey, Olivia Wilde, Steve Buscemi, James Gandolfini, Brad Garrett, Alan Arkin, Jay Mohr, Gillian Jacobs
Releasedatum: 2013

Voor meer informatie: Burt Wonderstone Trailer

https://incredible-burt-wonderstone-trailer.blogspot.com/