Burying the Ex

Burying the Ex Film Poster

Ik vond niet deze nieuwe poster voor Burying the Ex, de aanstaande horror-komedie film geregisseerd door Joe Dante:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


BURYING THE EX

Plot:
“Een man betreurt het intrekken van zijn vriendin en de dingen worden alleen maar erger wanneer ze sterft en terugkomt als een zombie.”

Hoe ontdoe je jezelf van een vervelende zombie-ex? Met een bijl?

Hier is de filmtrailer van Burying the Ex als je deze nog niet hebt bekeken:

De film heeft nog geen officiële releasedatum.
:)

Burying The Ex Film Trailer

Check out de eerste officiële trailer van Burying the Ex, de aanstaande horror-komedie film geregisseerd door Joe Dante en met in de hoofdrollen Anton Yelchin, Ashley Greene en Alexandra Daddario:


BURYING THE EX

Hij dacht dat hij de perfecte vriendin had… totdat ze introk.

En de vriendin uit de hel werd…

Maar Max staat op het punt te vernemen dat sommige relates eeuwig duren!

Plot:
“De film volgt Max (Anton Yelchin), een echt aardige kerel en zijn aanmatigende maar ongelooflijk mooie vriendin, Evelyn (Ashely Greene). Hun relatie zakt naar een dieptepunt nadat zij beslissen bij mekaar in te trekken en Evelyn blijkt een controlerende, manipulatieve nachtmerrie te zijn. Max beseft dat het tijd is om de relatie af te breken maar er is slechts één probleem: hij is te bang om te breken met haar. Het lot treed op als Evelyn betrokken raakt bij een zonderling ongeluk en sterft, Max blijft achter als vrijgezel en is klaar voor afspraakjes. Enkele weken later heeft hij een toevallige ontmoeting met Olivia (Alexandra Daddario), een schattig en pittig meisje dat blijkbaar zijn zielsverwant is. Maar dezelfde nacht keert Evelyn terug uit het graf als een Zombie vuil-besmeurd en vastbesloten om een gelukkig na-leven te leiden met Max.. .zelfs als dat betekent hem te veranderen in een ondode. ”

Ik denk dat het best is om mondelinge intimiteit te vermijden als je vriendin een zombie is… Je wilt toch niet dat ze bijt daar beneden, nietwaar? LoL!

Hoe dan ook, ik steun Max helemaal in zijn poging tot het wegwerken van zijn zombie vriendin! En jij?

De film moet ergens in 2015 worden uitgebracht.
:)

Burying The Ex Film Clip

We hebben een eerste preview clip te pakken van Burying the Ex, de aanstaande horror-komedie geregisseerd door Joe Dante en met in de hoofdrol Anton Yelchin:


Burying The Ex – Ik heb een speciale bestelling voor jou.
Plot:
“De film volgt Max (Anton Yelchin) en Evelyn (Ashley Greene) als hun relatie een verkeerd gaat nadt ze beginnen samen te wonen. Max ontdekt hoe controlerend en manipulatief Evelyn is maar hij is te bang om met haar te breken. Wanneer het lot ingrijpt en Evelyn in een bizar ongeval sterft, bereidt nieuwe vrijgezel Max zich voor om verder te gaan met Olivia (Alexandra Daddario). Zijn romantische leven wordt ingewikkeld wanneer Evelyn uit het graf opstaat en haar vriendje terug wilt, zelfs als dat betekent hem een ondode te maken.”

Ze is niet te lelijk voor een zombie, nietwaar? Zou je met haar uitgaan? Of zou je van haar weglopen, verdomme?
:)

Burying the Ex Film in een regie van Joe Dante en met in de hoofdrol Anton Yelchin

Hier is een reeks foto’s van Burying the Ex, de aanstaande horror-komedie geregisseerd door Joe Dante met een script van Alan Trezza en met in de hoofdrollen Anton Yelchin, Ashley Greene, Alexandra Daddario en Oliver Cooper:

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Plot:
“De film volgt Max (Anton Yelchin) en Evelyn (Ashley Greene) als hun relatie een verkeerd gaat na ze gaan samenwonen. Max ontdekt hoe controlerend en manipulatief Evelyn is maar hij is te bang om met haar te breken. Wanneer het lot ingrijpt en Evelyn in een bizar ongeval sterft, bereidt nieuwe vrijgezel Max zich voor om verder te gaan met Olivia (Alexandra Daddario). Zijn romantische leven wordt ingewikkeld wanneer Evelyn uit het graf opstaat en haar vriendje terug wilt, zelfs als dat betekent hem een ondode te maken.”

Heb je een tip over hoe te breken met een zombie vriendin?

Hoe dan ook, er is ook een eerste poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


BURYING THE EX

Sommige relaties willen gewoon niet sterven!

En dankzij ET krijgen we een kijkje achter de schermen van de film:


Burying the Ex – Setbezoek

Oh ja, wat is je favoriete film in een regie van Joe Dante? Gremlins?

Er is nog geen officiële releasedatum van Burying the Ex.
:)

Burying the Ex

Burying the Ex de FilmBurying the Ex
Genre: Komedie/Horror
Regie: Joe Dante
Cast: Anton Yelchin, Ashley Greene, Alexandra Daddario, Oliver Cooper
Releasedatum: 2015

Voor meer informatie: Burying the Ex Trailer

https://filmbioscoop.com/film/burying-the-ex