Byzantium

Nieuwe Trailer van Neil Jordan’s Byzantium

Byzantium FilmWeer een nieuwe trailer van Byzantium, het nog te verschijnen vampieren thrillerdrama in een regie van Neil Jordan:

Byzantium Trailer


BYZANTIUM

Twee vrouwen nagejaagd doorheen de tijd.

Verhaallijn:
“Inwoners van een kuststadje vernemen, met dodelijke gevolgen, het geheim van twee mysterieuze vrouwen die een schuilplaats hebben gezocht in het lokale kustoord.”

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Gemma Arterton en Saoirse Ronan. De titel van de film Byzantium, is eigenlijk de naam van het pension waar Eleanor (Saoirse Ronan) en haar moeder (Gemma Arterton) zich verschuilen voor de vampierenbroederschap.

In de bioscopen vanaf 29 juni 2013.
:)

Byzantium Grote Poster

Bekijk even deze nieuwe grote poster van Byzantium, het nog te verschijnen vampierendrama in een regie van Neil Jordan (die aan het hoofd stond van de film “Interview with the Vampire” uit 1984) en met in de hoofdrollen Gemma Arterton en Saoirse Ronan:

Byzantium Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


BYZANTIUM

Mooi, Verleidelijk. Dodelijk.

Verhaallijn:
“Twee mysterieuze vrouwen zoeken hun toevlucht in een vervallen badplaats. Clara ontmoet de eenzaame Noel, die beschutting biedt in zijn verlaten pension, Byzantium. Het schoolmeisje Eleanor raakt bevriend met Frank en vertelt hem hun dodelijke geheim. Ze werden 200 jaar geleden geboren en overleven door menselijk bloed. Aangezien de kennis van hun geheim zich verspreidt, haalt het verleden de vrouwen in met dodelijke gevolgen.”

De beste vampierenfilm sinds “Let the right one in”? Ik ben echt ongeduldig om de film te bekijken!
:)

Trailer van Byzantium met in de hoofdrollen Gemma Arterton en Saoirse Ronan

Byzantium FilmBekijk even de nieuwe internationale film trailer van Byzantium, het nog te verschijnen vampierendrama met in de hoofdrollen Gemma Arterton en Saoirse Ronan:

Byzantium Film geregisseerd door Neil Jordan.


BYZANTIUM

Verhaallijn:
“Inwoners van een kuststadje vernemen, met dodelijke gevolgen, het geheim gedeeld door twee mysterieuze vrouwen die een schuilplaats zochten in een plaatselijke badplaats.”

Als je eeuwig leeft, wat is er dan nodig om je levend te voelen?

Release datum 28 juni 2013.
:)

Byzantium Film Trailer

Byzantium film met in de hoofdrollen Gemma Arterton en Saoirse Ronan als bloeddorstige vampieren.De eerste officiĆ«le filmtrailer van Byzantium, het nog te verschijnen vampierendrama in een regie van Neil Jordan (die aan het hoofd stond van de 1994 film “Interview with the Vampire”) gebaseerd op een script van Moira Buffini, werd online vrijgegeven, bekijk dit onderstaand:

Byzantium Film – In de bioscopen in 2013!


BYZANTIUM

Twee vrouwen, twee eeuwen, Ć©Ć©n verlangen:
Er is geen band sterker dan bloed!

Verhaallijn:
“Twee mysterieuze vrouwen zoeken hun toevlucht in een verlopen badplaats. Clara ontmoet eenzaame Noel, die onderdak biedt in zijn verlaten pension, Byzantium. Schoolmeisje Eleanor raakt bevriend met Frank en vertelt hem hun dodelijke geheim. Zij werden 200 jaar geleden geboren en overleven op menselijk bloed. Aangezien de kennis van hun geheim zich verspreid, haalt het verleden hen in met dodelijke gevolgen. ”

Neil Jordan is terug weer een andere geweldige verdraaide vampierfilm! Ik ben gek op de manier waarop de film schommelt tussen bloederige chaos en melancholische reflectie. Ik ben ongeduldig om de film te bekijken!

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Gemma Arterton, Saoirse Ronan, Jonny Lee Miller, Sam Riley en Tom Hollander. Er is nog geen officiƫle release datum.
:)

Clip of Byzantium – Saoirse Ronan is bloeddorstig!

Byzantiumfilm met in de hoofdrollen Gemma Arterton en Saoirse Ronan als vampieren.Actrice Saoirse Ronan vertolkt de rol van een vampier in de Byzantium film, hier is een eerste preview clip:

Byzantium Film geregisseerd door Neil Jordan.


Byzantium – Oh mijn God! Wat heeft er plaats gevonden?

Vertelde haar vampierenmoeder haar niet dat vlees dat op de grond gevallen vlees niet mag gegeten worden?
:?

4 Nieuwe Foto’s van Byzantium

Byzantium FilmWe hebben vier nieuwe foto’s te pakken van Byzantium, de nog te verschijnen fantasie drama thriller in een regie van Neil Jordan en gebaseerd op een script van Moira Buffini:

Byzantium Film Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Twee mysterieuze vrouwen zoeken beschutting in een aftandse kuststad. Clara ontmoet de eenzame Noel, die beschutting biedt in zijn verlaten pension, Byzantium. Schoolmeisje Eleanor raakt bevriend met Frank en deelt een dodelijk geheim met hem. Ze werden 200 jaar geleden geboren en overleven door menselijk bloed. Als de kennis van het geheim zich verspreid, haalt het verleden hen in met dodelijke gevolgen.”

De hoofdrollen in de film Byzantium worden vertolkt door Gemma Arterton en Saoirse Ronan.
:)

Byzantium Gemma Arterton en Saoirse Ronan

Bekijk even die foto’s van Byzantium, de nog te verschijnen fantasie thriller met in de hoofdrollen Gemma Arterton en Saoirse Ronan als vampieren:

Byzantium Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een moeder en dochter vampierenduo vormen een dodelijk pact.”

Ik zou niet kunnen weerstaan aan een vampier die er uit ziet zoals de mooie Gemma Arterton!

De film is geregisseerd door Neil Jordan. Release is voorzien in 2012.
:)

Byzantium Film

Byzantium is een nog te verschijnen fantasie thriller in een regie van Neil Jordan en met in de hoofdrollen Gemma Arterton en Saoirse Ronan. Het verhaal draait rond een moeder en dochter vampierenduo. De rolverdeling bestaat verder ook uit Sam Riley, Jonny Lee Miller, Caleb Landry Jones en Danny Mays. De film zou ergens in 2012 moeten uitgebracht worden.

Byzantium Trailer

Bekijk even de eerste officiƫle teaser poster van Byzantium:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Byzantium Film

Verhaallijn:
“Eleanor en Clara, twee mysterieuze en straatarme jonge vrouwen, ontvluchten het toneel van een gewelddadige misdaad en komen aan in een vervallen badplaats. Ze proberen geld en onderdak te vinden langs de smakeloze zee en in de vervallen hotels.
Clara, altijd praktisch, verkoopt haar lichaam. Ze ontmoet al snel verlegen en eenzame Noel, die een dak boven hun hoofd biedt in zijn louche pension, Byzantium. Clara, altijd op zoek naar de toekomst, verandert het in een ‘pop-up’ bordeel.
Ondertussen ontmoet Eleanor, het eeuwige schoolmeisje, Frank, een geestesverwant die haar zonder het te weten vraagt naar de waarheid in haar leven. Ze vertelt hem dat Clara haar moeder is maar Clara is slechts een paar jaar ouder dan haar. Ze zegt dat ze werd geboren in 1804 maar ze is net zestien. Ze bekent dat ze menselijk bloed moet drinken om in leven te blijven – en dat geldt ook voor haar moeder. In de kleine, rustige stad beginnen dan mensen te sterven.
Het verleden dat de meisjes zo lang hebben kunnen ontlopen, haalt hen dan uiteindelijk in – met verbazingwekkende gevolgen “.

Gemma Arterton en Saoirse Ronan als moeder en dochter, en zelfs vampieren! Wel je kan mij al in de ban van de film beschouwen!

Hoe dan ook, meer details van Byzantium volgen gauw!
:)

Byzantium

Byzantium de FilmByzantium
Genre: Fantasy/Thriller
Regie: Neil Jordan
Cast: Gemma Arterton, Saoirse Ronan, Sam Riley, Jonny Lee Miller, Caleb Landry Jones, Danny Mays
Releasedatum: 2012

Voor meer informatie: Byzantium Trailer

https://byzantium-movie-trailer.blogspot.com/